102 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה world war normandy
דיון

world war normandy

13 הודעות 1,985 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
זה לא סימולטור זה משחק שאני ממליץ עליו מאוד:
במשחק הזה אתה צלף אמריקאי שפולש לנורמנדי בשנת 1944.אתה צריך לכבוש את כל החוף ולהתקדם עם כוחותך.אני ואחי(החילים) כבשנו ת החוף ב20 דקות עד חצי שעה.מספר נשקים עומדים לרשותך.מי שחושב שהמשחק קל טועה.מלא צלפים ורובאים נאצים פשוט לא מוותרים ורק שאתה תפגע בהם אתה לא תיפתר מהם.לאחר הכבישה שמרתי על השטח מספר דקות.
#2 · לפני 16 שנים
אתה יכול להיות יותר מפורט, לפרט על הגרפיקה, דרך המשחק, תמונות סרטונים.

לספר לנו מה עשית לא מספיק כדי להמליץ. 😉
#3 · לפני 16 שנים
זה רק על נורמנדי. יותר כיף לשחק בנורמנדי בMOH. אם אתם רוצים משחק צלפים טוב, יותר נכון תותח, קבלו את זה:

סנייפר איליט (Sniper Elite) אחד הטובים והריאליסטיים ביותר. גרפיקה מצויינת. מומלץ בחום!
מנסיון, הוא לא קל בכלל ומצריך הרבה חשיבה. צריך לתכנן הכל לפני שאתה עושה משהו. רק צריך לציין שהסרטון אינו משקף לגמרי את המשחק.
אני יסביר קצת על המשחק: אתה צלף שנמצא בגרמניה הנאצית (הדמות עצמה אמריקאית עובדת ל-O.S.S) ואתה מתחזה לנאצי בשביל להשיג מידע על התכנונים של פצצת האטום הרוסית ממש בסוף מלחמת העולם השנייה באירופה. אתה צריך למלא משימות מסוימות מבלי להתגלות ע"י הרוסים (מבחינת הגרמנים אתה גרמני). אתה יכול להשתמש במגוון נשקים שאינם כוללים רובה של צלפים (או איך שלא קוראים לזה).
המשחק כל-כך אמיתי שאתה יכול לפספס ירייה בגלל משתנים כמו רוח, כוח הכובד ומרחק.
#4 · לפני 16 שנים
כן אבל המשחק הוא לוחמה בקרב עקשני לפי מה שראיתי בסרטון, זה משחק עם משימות צליפה בודדות, ואילו במשחק שלי....או או מה הולך שם........
#7 · לפני 16 שנים

ואילו במשחק שלי....או או מה הולך שם........

אתה אולי לא ראית שיש "עדרים" של חיילים שרודפים אחריך בקטעים מסוימים. כולל טנקים. בשלב השני במשחק שלי הרוסים נלחמים בגרמנים עם וואחד צבא ואתה צריך להמשיך במשימה.

המשימה השנייה (חלק ממנה, זה בא בחלקים)

ברור שאין טעם לראות הכל. וד"א הגרפיקה בסרטון נוראה. במשחק היא הרבה יותר טובה.

או או מה הולך שם........

אל תבוא לספר לי על נורמנדי.אני יודע בדיוק מה הלך שם. (בעיקר בחוף אומהה)
#9 · לפני 16 שנים
מצוין! ממליץ בחום. יש לי אותו לסוני-פלייסטיישן כבר הרבה זמן ואני יכול להגיד לכם רק דברים טובים עליו.
#13 · לפני 16 שנים
אולי לא מעוניינים במשחק שלך ואף אחד לא הגיב? 🤔

תגיבו.....

לא חובה להגיב אתה יודע. אבל אני הגבתי, בתיאבון לך! 🤔 🤔

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.