111 חברים מחוברים
15 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 14 B e E H I +9 voice 1 H
בית פורומים פלייט סימולטור טעימה קטנה מהטיסה הריאליסטית שאתם הולכים לקבל
דיון

טעימה קטנה מהטיסה הריאליסטית שאתם הולכים לקבל

42 הודעות 4,762 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
GTevet-22 כתב/ה: האם לדעתך זה הגיוני לדעתך להתחיל ממטוסים גדולים (בואינגים למיניהם), או ממטוסים יותר קטנים (ססנה, ביץ'קראפט וכו'😉 בתור טייס סימולטורים שטס שבוע (פחות או יותר).

לדעתי כדאי להתחיל לא ממטוסים, אלא מספרים ומסמכים.
קודם כל תאוריה.
כשמגיעים למטוסים? קלים, בהחלט. פחות מערכות שסתם יסבכו את העניינים. צריך להכיר את המכשירים הסטנדרטיים שקיימים בכל מטוס קודם כל. רק אחרי זה ללמוד לאט לאט מערכות שונות אחת אחת.
אחרת נתקעים עם פאנל ענקי מול העיניים ולא יודעים ממה להתחיל. קיר כזה של מכשור ומידע לעולם לא אפשרי ללמוד בבת אחת.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 16 שנים
וזו בדיוק הנקודה שלי, שכנראה רפאל פספס.
לטוס זה כמו לבשל. אם מבשלים על אש גדולה מדי, שורפים את האוכל, והוא לא מתבשל מספיק מבפנים. אבל אם מבשלים על אש קטנה, האוכל יוצא טעים ובעל מרקם שונה.
אם כל טייס חדש יתחיל ישר מהמטוסים הגדולים, הוא לא יבין מאיפה להתחיל, ובסופו של דבר יתרגל לטיסה לא נכונה מבחינה טכנית ו/או טיסה מסוכנת חסרת בקרה. בערך כמו לשרוף שניצל 😂
גיא טבת
#3 · לפני 16 שנים
GTevet-22, הנקודה שאתה מפספס היא כזו
אם הוא לא מקשיב, הוא לא רוצה להקשיב. אין סיבה שתכריח אותו. אם הוא לא רוצה - בעיה שלו.הוא טס בסימולטורים, אפחד לא יפגע.
והאמת, זה מאוד תלוי מי אתה ומה הרקע. לך תדע איזה סימ' הוא הטיס לפני? אני נניח הטסתי פאלקון וIL2, אז יש לי ידע בסיסי במטוסים, יכלתי להתחיל מכבדים. אולי גם הוא?[זה שיש נסיון לא אומר שאתה יודע להמריא ולנחות, עם מטוס גדול וכבד זה שונה ממטוס קרב זריז וקטן.]
יהונתן
#4 · לפני 16 שנים
הסרטון לא עובד. אפשר קישור?
יש אצלי בעיה באינטרנט ניראלי ואנ לא רואה את הסרטון.
חזרתי לסימולטורים אחרי פרישה של שנה וחצי =]
#7 · לפני 16 שנים
תודה eladstar5,.

כמה הערות:
-זווית התקיפה שלך הייתה ענקיצ! לא ככה ממריאים,ממריאים בעדינות ולא מרימים את האף בבום אחד גדול.
-היית בגובה 1800 בנחיתה(כמו שהראת סרטון בקוקפיט) והגעתם ממש גובה ואז צללת ונחתת ממש לא טוב.
תתאמן יותר ואני בטוח שתצליח.
חזרתי לסימולטורים אחרי פרישה של שנה וחצי =]
#11 · לפני 16 שנים
1אוראל1, בדקה 2 ו-55 שניות יש כמה שניות בקוקפיט ורואים שהוא בגובה 1990.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.