134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סרטוני הדרכה למתחילים
דיון

סרטוני הדרכה למתחילים

27 הודעות 3,693 צפיות לפני 16 שנים
#3 · לפני 16 שנים
המדריכים האלה אינם נכונים בעליל. את המדריכים האמיתיים, והנכונים לטיסה בסימולטור תמצאו באתרי בתי הספר לטיסה...
#5 · לפני 16 שנים
קודם כל הסרטונים ממש טובים ויצא יפה 🙂
אני חדש פה, רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את הסימולטור הזה?
איפה אני יכול ללמוד לשחק בו?
חייב ג'ויסטיק כדי להטיס או שאפשר עם מקלדת?

תודה לעונים 🙂
#6 · לפני 16 שנים
שושו,
אתה לא מוריד את הסימולטור , אתה קונה אותו. הורדות זה לא אצלנו.
אתה יכול ללמוד לטוס בו אם אתה באמת מתעניין בזה. יש שיעורי טיסה ותפעול בתוך הסימולטור עצמו ויש בתי ספר לטיסה.
כדאי מאוד להשתמש בסטיק, מקלדת פשוט לא מאפשרת לך לשלוט על משטחי השליטה ברמה המספיקה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 16 שנים
שושו, תוריד את הדמו של הסימולטור מהאתר של מייקרוסופט, תנסה אותו, ואם יהיה משהו טוב מאוד, תיקנה אותו ותיקנה גם ג'ויסטיק ואפילו כשתתקדם עוד קצת תקנה דוושות וכל מה שצריך, אני מאוד ממליץ על הסימולטור הזה, אבל אני לא רוצה להמשיך להספים כאן, אם אתה רוצה עוד מידע תפתח דייון או שתישאל מישהו שניראלך שיכול לעזור לך.ערב טוב
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#9 · לפני 16 שנים

תוריד את הדמו של הסימולטור מהאתר של מייקרוסופט, תנסה אותו, ואם יהיה משהו טוב מאוד

איו טעם. כשעוד היה לי המחשב הגרוע, הורדתי את הדמו וזה היה עולם אחר ממה שאני רגיל אליו עכשיו. הכל היה גרוע! אין סינרי, המטוס נראים כמו קרטון והגרפיקה נוראה. הדמו לא משקף את היכולות האמיתיות של הסימולטור ולכן אני ממליץ לקנות.
#10 · לפני 16 שנים
אבל למה שהוא יקנה, ואז אם זה לא יראה לו טוב אז מה הוא יעשה עם הסימולטור?הוא פשוט צריך מחשב קצת חזק, זיכרון ולשנות את ההגדרות לפי המחשב שיש לו , הוא יטוס, אם הוא לא אהב את הסימולטור הוא ימחק מהמחשב וזהו, אם זה ניראה לו טוב אז שיקנה בטוח, אם זה ניראה לו ככה ככה הוא גם יקנה, כי הסימולטור המלא יותר טוב מהדמו כמו שאמרת ואז זה יהיה לו טוב.

זה שאין סינרים וכל זה, זה לא אומר שהוא חייב, רק אם הוא רוצה לטוס באותו מקום הרבה פעמים, הוא יתחיל לאהוב את הסימ' יקנה אותו ויתקין סינרים וכל השאר..
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#11 · לפני 16 שנים
ומאיפה אפשר לקנות את הסימולטור?
ושוב תודה לכל העונים 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.