חבר'ה אתם מוזמנים להעביר את הריבים האלה לפרטי ולא לעכר את הדיון, כי באמת שלא מעניין פה אף אחד הריבים הפנימיים.
לחברי ה110 - אני נאלץ להודות שה108 שוב צודקים הפעם. להראות את הטעויות שלך יעזור לאחרים ללמוד ממך[וכקהילה קטנה שמנסה להיות הכי איכותית שיש, חשוב שנעזור אחד לשני.], ויעזור לך ללמוד. קורה שטועים. בינינו - אף אחד מכם אף פעם לא התרסק בגיחה?
כשמדובר במישהו שמתרסק עוד על המסלול -כ-ל- הזמן ולא בגלל תקלה טכנית, אז זה באמת לא צריך להראות[גם קצת כבוד לבנאדם, לא צריך להלבין פניו ברבים.]. אבל אם זה בעיה בגיחה - למה לא? אם מישהו חטף טיל אין מה להסתיר, גם לח"א שלנו זה קורה[והטייסים שלנו --קצת-- יותר טובים מהאנשים פה, עם כל הכבוד.]
לחברי ה108 - האמת שתמיד תפסתי מכם קבוצה בוגרת. למה שלא תרימו את הכפפה ותעבירו ת'ויכווחים האלה לפרטי או משהו? אני באמת חושב שכדאי שלא תעכירו את הדיון בויכוחים, סה"כ זה הפרסום שלכם לא שלי אבל נראה לי שגם אתם לא רוצים דיון שכולו ריב... ורק להוסיף לדבריו של ECHO על הזע"ט -
כולנו פה עמיתים, או לפחות לשם הקהילה צריכה לשאוף. באמת חבל שריבים יפלגו את הקהילה, כי כולנו יודעים שהרבה יותר כיף תחרות ידידותית בין טייסות מאשר ריבים והתנצחויות כל הזמן.
אני יודע שזה תפקיד המנהל להגיד, אבל אף מנהל לא מתערב אז אני אבקש[ויסלחו לי המנהלים] - בבקשה, תהיו בוגרים. את המשך הריב הזה תעשו בפרטי, שהדיון הזה יהיה ענייני ועל הסרטון וזהו.
ובהמשך לתגובה של אורי - אחת הבעיות בפצצות מונחות לייזר בחד מושבי, זה שאתה צריך גם לשמור על הפוד, וגם לטוס במגבלות שלו[עד כאן, אורי אמר], מעבר לזה, זה גם הרבה מאוד זמן חשיפה מעל המטרה - לשמור על הפצצה במסלול וכל זה. אם היה נ"מ, זה היה בזבוז של פצצות[הרי עדיף לוותר על המטרה רק שיחזרו כולם שלמים] וסכנה מיותרת. במצב כזה שאפשר להיכנס ביעף מהיר ונמוך בלי נ"מ וכל זה, אין שום סיבה להסתבך... אם הייתה לזירה הדדית, אז אולי זה היה שימושי יותר כי מטוס אחד היה מסמן והאחרים מפציצים ויכולים להתפנות להגן עליו. אז היה הרבה פחות סיכון.
יהונתן