·
לפני 16 שנים
אחרי הרבה התלבטויות - כי רציתי לקנות מערכת רצינית כמו G940 או יוק ופדלים - החלטתי להתחיל בקטן.
קניתי את לוג'יטק extreme 3d pro ב ksp (עולה 190 ש"ח).
חיפשתי עליו ביקורות ,ראיתי סרטונים איתו ביוטיוב לפני שקניתי.
אחרי שחיברתי אותו מהר מאוד גיליתי שזה לא זה.
למרות שאני מוריד את הרגישות לאפס בציר הסיבובי או ה rudder,הוא רגיש מדי לטעמי ומקשה לשלוט במטוס.
בנוסף לזה הקפיץ המכני של הגו'יסטיק קשה מידי וגורם לי להרגיש שאני נלחם בג'ויסטיק.זה מתיש .
הוא גם די ענק מבחינת השטח שהוא תופס על השולחן ויש לו זווית נטייה טבעית קדימה די גדולה מה שגורם לכף יד להיות בהטייה קדימה כל הזמן(לכן ניסיתי לשים אותו על כסא נמוך).
חוץ מזה שהכף יד שלי צריכה כל הזמן לטפס למעלה כדי ללחוץ על לחצן POV ביעילות.
בקיצור יש דרך לשפר את הדבר הזה או שזו היתה קנייה מיותרת.?
יותר נכון האם מישהו מסוגל להטיס איתו היטב??
חשבתי להצטרף לאחד מבתי הספר לטיסה אבל אני אבטל את זה כנראה בגלל שאין לי עדיין ג'ויסטיק .
בכל מקרה לגבי הטסה באמצעות מקלדת הגעתי ליכולת טובה בסה"כ ואני די מרוצה רק מה שקשה במקלדת זה לדעת את מצב הפדלים.בשביל זה אני צריך להוריד מבט לכוון הפדלים כדי לדעת איפה הם.לכן חשבתי לקנות ג'ויסטיק עם ציר סיבובי כדי לנסות לשלוט בפדלים.אבל זה לא זה.חוץ מזה קשה אם לא בלתי אפשרי להטיס הליקופטר עם מקלדת 🙄 .
ניסיתי גם להעביר את הציר הסיבובי ל AILRONES וכך את הפדלים להעביר לציר X.
זה משפר את המצב ומזכיר קצת YOKE אבל זה עדיין לא מספק.
עדיף כבר להתקשר ל KSP לנסות להחזיר אותו במידה ויקבלו.
אבל מצד שני אני סקרן לפרק אותו ולראות איך זה בנוי...אולי אפשר לעשות שיפורים.
סליחה על ההודעה הארוכה.
קניתי את לוג'יטק extreme 3d pro ב ksp (עולה 190 ש"ח).
חיפשתי עליו ביקורות ,ראיתי סרטונים איתו ביוטיוב לפני שקניתי.
אחרי שחיברתי אותו מהר מאוד גיליתי שזה לא זה.
למרות שאני מוריד את הרגישות לאפס בציר הסיבובי או ה rudder,הוא רגיש מדי לטעמי ומקשה לשלוט במטוס.
בנוסף לזה הקפיץ המכני של הגו'יסטיק קשה מידי וגורם לי להרגיש שאני נלחם בג'ויסטיק.זה מתיש .
הוא גם די ענק מבחינת השטח שהוא תופס על השולחן ויש לו זווית נטייה טבעית קדימה די גדולה מה שגורם לכף יד להיות בהטייה קדימה כל הזמן(לכן ניסיתי לשים אותו על כסא נמוך).
חוץ מזה שהכף יד שלי צריכה כל הזמן לטפס למעלה כדי ללחוץ על לחצן POV ביעילות.
בקיצור יש דרך לשפר את הדבר הזה או שזו היתה קנייה מיותרת.?
יותר נכון האם מישהו מסוגל להטיס איתו היטב??
חשבתי להצטרף לאחד מבתי הספר לטיסה אבל אני אבטל את זה כנראה בגלל שאין לי עדיין ג'ויסטיק .
בכל מקרה לגבי הטסה באמצעות מקלדת הגעתי ליכולת טובה בסה"כ ואני די מרוצה רק מה שקשה במקלדת זה לדעת את מצב הפדלים.בשביל זה אני צריך להוריד מבט לכוון הפדלים כדי לדעת איפה הם.לכן חשבתי לקנות ג'ויסטיק עם ציר סיבובי כדי לנסות לשלוט בפדלים.אבל זה לא זה.חוץ מזה קשה אם לא בלתי אפשרי להטיס הליקופטר עם מקלדת 🙄 .
ניסיתי גם להעביר את הציר הסיבובי ל AILRONES וכך את הפדלים להעביר לציר X.
זה משפר את המצב ומזכיר קצת YOKE אבל זה עדיין לא מספק.
עדיף כבר להתקשר ל KSP לנסות להחזיר אותו במידה ויקבלו.
אבל מצד שני אני סקרן לפרק אותו ולראות איך זה בנוי...אולי אפשר לעשות שיפורים.
סליחה על ההודעה הארוכה.
נעים מאוד
כאן אילן.
כאן אילן.