153 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים פלייט סימולטור בקשר למאזן
דיון נעול

בקשר למאזן

23 הודעות 3,137 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
מה הקטע של כל השאלות סרק האלה?
זה כל-כך קשה להסתכל במסך ההגדרות של הסימולטור? 😱
#3 · לפני 16 שנים
הסתכלתי ולא מצאתי אני דיי וותיק כאן ודיי וותיק במשחק ועוד לא מצאתי אז שאלתי לא כל שאלה היא סרק אולי בשבילך היא סרק בשביל אחרים היא לא
#4 · לפני 16 שנים
זה תליו , אם לסטיק שלך יש ציר, של ימינה או שמאלה.

אם אין לו, עדיך לקנות דוושות , כי במקלדת , ההגה כיוון אינו חוזר למקומו,

אני מקווה שהבנתי אותך נכון ( אני פשוט הנחתי שהתכוונת ל rudder)
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#5 · לפני 16 שנים
AttractioN, אם אתה לא מדבר אפילו בשפה כללית וברורה לכל מי שהתקרב לפחות קצת לתחום התעופה והסימולטורים, אל תקרא לעצמך ותיק.
מצטער, אבל אם אתה ותיק אתה אמור לדעת מהן מאזנות (אתה משתמש בהן כדי לגלגל את המטוס כבר, אפילו אם לא ידעת את זה מעולם!), מה זה הגה כיוון ומה זה הגה גובה.

השאלה שלך לא ברורה כי אין משטחי שליטה בשם "מאזן". תסביר אולי מה אתה מצפה שהמטוס יעשה ונבין לפי זה מה אתה רוצה להזיז. אם אני הייתי רוצה לשנות את המאזן,כדבריך, במטוס הייתי מבקש מכל הנוסעים להצטופף ליד הקוקפיט.
אז כן, זו שאלת סרק. במיוחד אם מישהו שמכתיר עצמו בתואר "ותיק" שואל זאת. מונחים בסיסיים כאלה לא אמורים להוות מקור לשאלות בכלל.

מוני, רק מתוך התעניינות, מה גרם לך להבין (או לחשוב) שהוא התכוון להגה כיוון? אותי זה מטריד, כי אין בהודעה שלו שום דבר שמצביע על זה. "מאזן" סה"כ מזכיר לנו" מאזנות". אבל כמה ותיק צריך להיות כדי לשכוח שמאזנות אנחנו מזיזים ע"י הטיית הסטיק לצדדים, וזו הפעולה הכמעט הכי תכופה שאנחנו עושים עם משטחי השליטה באויר בכלל? או בכלל לא לדעת שמה שאנחנו עושים מזיז את המאזנות?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#6 · לפני 16 שנים
אני הבנתי , שהתכוון להגה כיוון מאחר ,והוא שאל ,איך להזיז את "המאזן " ימינה או שמאלה,
והחלק היחיד שזז ימינה או שמאלה הוא הגה כוון .
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#9 · לפני 16 שנים
נו באמת מייק....איך אתה לא יודע מה זה ה"מאזן" של המטוס??!!!!!???

כנראה רק מי שוותיק באמת יודע.... 😛
#10 · לפני 16 שנים
הי שרון, יצא לך לבקש פעם מהנוסעים להצטופף באיזור הקוקפיט?
והנה גם אתה לא אמרת מה זה, אפילו אתה לא מספיק ותיק?!
אנחנו צריכים כאן מישהו ותיק באמת שיפתור את התעלומה.

אולי אוטו ליליינטל כתב על זה משהו פעם?

#13 · לפני 16 שנים
עכשיו כשאתה מעלה את זה, נדמה לי שלא היה להם....כנראה שאין לנו את מי לשאול אם ככה...השאלה הזו תשאר ככל הנראה פתוחה ותסווג בספריית ה X-FILES של אתר פרי פלייט 😛

דרך אגב, שאלת לגבי הצטופפות של נוסעים ליד הקוקפיט...מזכיר לי סרט שראיתי לפני כמה שנים (ולצערי אני לא זוכר את השם שלו) ובו מטוס קטן דו מנועי התנגש במטוס נוסעים (נדמה לי 767 או משהו בסגנון) אחרי ההמראה. כתוצאה מההתנגשות הגה הגובה של מטוס הנוסעים נתקע על מצב "מעלה" והמטוס לא יכל להנמיך...אחרי שהם ניסו כל מיני דרכים הקפטן הגה את הרעיון הבא: הם הזמינו מטוס תדלוק שהכניס להם מים דרך הפתח בחלק העליון של הקוקפיט לחלק הקדמי של המטוס וככה הם גרמו למטוס להנמיך...
מופרך למדי אבל בשביל סרט תעופה פעולה/דרמה זה דווקא היה לא רע.

שרון
#14 · לפני 16 שנים
מייק? מספים? 😱 ( 😂 )

גם אם לא הספמת אני רוצה לתפוס אותך "מבצע פשע" 😛
#15 · לפני 16 שנים
אתה יודע ערן, כשדיון ממצה את מטרתו המקורית או מתגלה כטיפשי מעט, אפשר להסחף קצת, הרי מעולם לא עצרתי אותכם כאן אלא רק כשהדברים עברו גבולות של טעם טוב.
ואני פשוט מסתכל על הודעות שלך ושואל את עצמי "מתי הוא יבין...מתי הוא יבין?".

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.