103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 פקודת משימה !!! יום חמישי 27/04/06
דיון

פקודת משימה !!! יום חמישי 27/04/06

21 הודעות 3,976 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
HeadCrab כתב/ה:יש פתרון. אפשר לכתוב בצד (על דף) את המס' של כל אחד ובזמן התרחיש להניח ליד המסך, זו לא אמורה להיות בעיה.

זה מזכיר לי את הסיפור שבזמן המירוץ לחלל NASA ישבו לפתח עט כדורי עם לחץ פנימי ועמיד בקור ודיו מיוחדת וכו',בשביל לכתוב ב- 0G והרוסים פשוט לקחו עיפרון

פתרון פשוט ויעיל - למה לא חשבנו על זה לבד... 😄
#2 · לפני 20 שנים
IDF_Hedgehog כתב/ה:[quote="HeadCrab"]יש פתרון. אפשר לכתוב בצד (על דף) את המס' של כל אחד ובזמן התרחיש להניח ליד המסך, זו לא אמורה להיות בעיה.

זה מזכיר לי את הסיפור שבזמן המירוץ לחלל NASA ישבו לפתח עט כדורי עם לחץ פנימי ועמיד בקור ודיו מיוחדת וכו',בשביל לכתוב ב- 0G והרוסים פשוט לקחו עיפרון

פתרון פשוט ויעיל - למה לא חשבנו על זה לבד... 😄[/quote]

ניסית פעם לחדד עיפרון בחלל? ?
ומה בדיוק עושים אם השאריות...
watch your six, i'm behind you
#3 · לפני 20 שנים
שאתה בזמן טיסה,ועוד בתרחיש אין לך זמן לעזוב את הסטיק ולחפש ברשימה את הבן אדם שאתה צריך...
#4 · לפני 20 שנים
זה לא לעזוב את הסטיק ממש הוא ציין שהפתק יהיה על המסך עצמו.. בכל מקרה לפי דעתי זה שימוש שנקבע מראש כמו שאלון הציע ..לא סתם יש את המספרים האלה מס' זנב 14 מתייצב למשימה (חחחח 😁 הגזמתי קצת!) בכל מקרה אני לא יגיע מצטער נראה איך אני יצליח לרכך קצת את אמא שלי ולעגל את העונש שהיא הביאה לי .בכל מקרה good luck and good hunting 👿

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 20 שנים
אין לי מקום על המסךP:
וגם זה עדיין לאבד ריכוז בשביל לחפש בפתק...
#6 · לפני 20 שנים
חח שמע כשיש לך מישהו על השש לא אכפת לך מי יציל אותך רק שירחיק את האויב מהשש שלך אבל בטיסה רגילה אפשר ובקרב זה קצת סיבוך אבל מתרגלים לא?

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.