89 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מחפש מורה פרטי...
דיון

מחפש מורה פרטי...

21 הודעות 3,162 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
djmid, אף אחד לא הפנה אותו למדריכים שיש באתר כי יש סיבה מסויימת שהם נמצאים תחת לינק בתפריט האתר שמופיע בכל עמוד.
אם למישהו חסרה קצת בינה כדי להבין ששם עלולים להיות מדריכים (או שסתם לא בא לו להשתמש בשאר האתר- פריפלייט הוא לא רק פורום. זה אתר עם פורום) אני חושב שלא ממש מגיע לו לקבל אותם על מגש של כסף.
וזה קצת מעליב בסופו של דבר, כשצוות מקיים אתר וגולשיו לא מצליחים או לא רוצים להתעניין בתוכן האתר אלא רצים אל הפורום כדי לקבל אינפוזיה של תשובות לדברים שקיימים כאן כבר באופן מסודר.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 16 שנים
אני בדקתי את המדריכים. 🤔
מה אני יעשה עם מדריך לפצצת מונחת לוויינים? (JDAM)
כן, ממש, אני יפציץ את המסלול מהמסלול! (בלי להמריא)

אם למישהו חסרה קצת בינה כדי להבין ששם עלולים להיות מדריכים (או שסתם לא בא לו להשתמש בשאר האתר- פריפלייט הוא לא רק פורום. זה אתר עם פורום) אני חושב שלא ממש מגיע לו לקבל אותם על מגש של כסף.
וזה קצת מעליב בסופו של דבר, כשצוות מקיים אתר וגולשיו לא מצליחים או לא רוצים להתעניין בתוכן האתר אלא רצים אל הפורום כדי לקבל אינפוזיה של תשובות לדברים שקיימים כאן כבר באופן מסודר.

אני רק עכשיו הייתי בגלרית הסרטונים.

ד"א, ראיתי את הסרטון שגרם "להתאהב" באתר. עוד כשהגלרית סרטונים הייתה פתוחה לכולם ואני נורא מודה לרגע הזה. 💡

אז היי! אני מאוד מעריך את כל האתר ומדי פעם מסתכל פה ושם.
#3 · לפני 16 שנים
מה הבעיה להמריא?
מתיישרים על המסלול, פותחים מנוע, ובמהירות המראה מושכים קצת את הסטיק ונותנים לו לטפס. מקפלים גלגלים ויאללה לדרך.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 16 שנים
מייקי מסכים עם כל מילה שלך בתור בונה אתרים וותיק

ED3
קיבלת מספיק מדריכים לכל דבר רובם דיי מפורטים
תפתח עניים ותתחיל לקרוא ולהבין
רובם דיי פשוטים ודיי מכיפים
קיבלת מדריך להתנעה להמראה להפצצה לניווט למערכת קשר ולעוד ועוד דברים
#5 · לפני 16 שנים
כן. אני התחלתי לעבוד על זה.

ודי! זה EB3! 😂

וחוץ מזה אורי, אני רוצה להתחיל מאפס, ובדיוק קיבלתי מדריך מצוין לזה. אם אני ישקיע בזה הרבה, תוך יומים אני יצליח לדעת מה עושים בהתנעה.
#6 · לפני 16 שנים
eb3, קבל את המדריך המלא לפאלקון בשפה שלך ככה שתבין :
DDT WWE WCW WWF ECW P2P URL WTF MP3 BPM BMP WMA WAV VID KFC
יש עוד מדריכים בשפה הזאת ...

👿

צוחק... שיהיה לך המון בהצלחה - אם אתה צריך חבר'ה שיעזרו לך, יש טייסת שמדריכה - תוכל ליצור איתם קשר.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.