132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור לא מוצא מתג gps\nav
דיון

לא מוצא מתג gps\nav

20 הודעות 3,158 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
איך הוא מספיק אבל?... צריך לעשות לפי הנתיב עם סוויץ' לGPS, ולאחר מכן להעביר לNAV ולהפעיל את הAPP... אבל.. איך בעצם המטוס יודע לאן לנחות?... דרך אגב אני משתמש שולט בFMC..

Allways Trust Your Instruments
#2 · לפני 16 שנים
הnav gps הוא רק במטוסים הדיפולטים! אם אתה משתמש בתוסף סביר להניח שלא יהיה את הכפתור
(אולי בססנות)כי הוא לא קיים. כדי לנחות גישת ils אתה צריך להעביר את הכפתור למצב nav ובשביל השאר יש כבר מדריך
מאוד מפורט.
ניר
#3 · לפני 16 שנים
asaf1212, כדי להפעיל את הILS צריך להכניס את התדר שלו ברדיו, להפעיל את הF\D וללחוץ APP, תצוגת הILS תופיע לפניך ויהיה עליך לעקוב אחריה עד לנחיתה.

כדי להתיישר עם המסלול נעזרים בATC ובILS, הATC מוביל אותך לכיוון המסלול בזמן שהמערכת מכוונת על הכיוון והתדר של הILS, כשהILS מתחיל להתאזן אתה מתחיל פנייה לכיוון המסלול ומתחיל להתאזן ימינה שמאלה ולשמור על עצמך ישר מול המסלול, לאחר מכן כשהILS מתחיל לזוז גם בצורה אנכית אתה מוריד את האף ויורד לפי הקצב שמראים לך עד שאתה יוצר קשר עין עם המסלול, וממשיך בנחיתת ראייה.
#4 · לפני 16 שנים
asaf1212 כתב/ה:איך הוא מספיק אבל?... צריך לעשות לפי הנתיב עם סוויץ' לGPS, ולאחר מכן להעביר לNAV ולהפעיל את הAPP... אבל.. איך בעצם המטוס יודע לאן לנחות?... דרך אגב אני משתמש שולט בFMC..

אני לפני כמה שנים עשיתי מדריך על הILS חפש בפורום...
אני ממליץ לך לחפש את המידע הזה בגוגל זה יתרום לך המון! זה נושא מאוד מעניין
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.