79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה
דיון

שאלה

27 הודעות 3,505 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
מה איכפת לך איך מגיעים למצב הזה אם אתה לא יודע מהו? 😉

זה מצב שנקרא Dogfight שבו המסך מראה נתונים שמתאימים לקרב פניות הוא מראה את המטרה על התע"ל ומראה את המשפך של התותח, הוא גם עובר באופן אוטומתי לנעילה אוטומתית, שאתה יכול גם לשנות.

כדי לעבור למצב DF לוחצים על D במקלדת, ואת סוג הנעילה קובעים בMFD השמאלי או על ידי כפתור שאתה צריך לבחור.

ותשנה את הכותרת של הדיון, "שאלה" לא מתקבל פה. 🤔
#3 · לפני 16 שנים
התמונה השנייה שהראתה זה מוד DOGIFHGT (מקש D במקלדת) וסוג הסריקה היא סנ"ל (סריקה ניתנת להזזה או SLEWABLE SCAN או בקיצור SLEW). בכל מצב יש לקרוא הרבה כדי לה בין מה כל פריט, מה זה מצב DOGFIGHT ומה זה מצב MISSILE OVRD שזה כפתור M במקלדת ודומה בכמה היבטים ל-DOGFIGHT מוד.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#4 · לפני 16 שנים
Fox5inbound כתב/ה:התמונה השנייה שהראתה זה מוד DOGIFHGT (מקש D במקלדת) וסוג הסריקה היא סנ"ל (סריקה ניתנת להזזה או SLEWABLE SCAN או בקיצור SLEW). בכל מצב יש לקרוא הרבה כדי לה בין מה כל פריט, מה זה מצב DOGFIGHT ומה זה מצב MISSILE OVRD שזה כפתור M במקלדת ודומה בכמה היבטים ל-DOGFIGHT מוד.

תוכל לומר לי בבקשה איך אני מגיע למצב כמו בתמונה הראשונה?
#6 · לפני 16 שנים
SNAP - זה מצב הכוונת שאתה מחפש.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#7 · לפני 16 שנים
acef כתב/ה:במצב dogfight, לחצן D במסך ה SMS בצג אתה לוחץ על EEGS וכך עובר בין 3 מצבי כוונת (השני הוא כמו בתמונה הראשונה שלך) בהצלחה

הגעתי למצב הזה אבל הוא לא ננעל על המטוס,מה אני צריך לעשות?
#8 · לפני 16 שנים
TMS DOWN יעביר את המכ"מ למוד של סריקה אנכית. הכי נוח לטעמי.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 16 שנים
במצב dogfight, לחצן D במסך ה SMS בצג אתה לוחץ על EEGS וכך עובר בין 3 מצבי כוונת (השני הוא כמו בתמונה הראשונה שלך)
בדיוק כמו שאמר ACEF
אבל כדי להינעל אתה צריך ללחוץ 0 במקשי המספריים הימניים שבמקדלת
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#11 · לפני 16 שנים
Yaniv_C,
אחי אתה לא הבנתה אותי אני פשוט רוצה שיהיה לי את הדבר הזה הזה כמו צלב, משם כבר אני יסתדר אני פשוט רוצה לדעת איך להגיע למצב הזה
#12 · לפני 16 שנים
ניסיתי עכשיו בOF אתה לוחץ D.לי הופיע ישר הצלב הזה אבל אם לא מופיע תעשה חץ למטה וזה יופיע אחריי כמה לחיצות
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#14 · לפני 16 שנים
djmid, התמונות לא עובדות.ואני משתמש ב red viper

אני יעלה תכף תמונות

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.