155 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים תעופה וביטחון נץ התרסק באזור הר חברון: הטייס נהרג: אסף רמון
דיון

נץ התרסק באזור הר חברון: הטייס נהרג: אסף רמון

33 הודעות 5,109 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
עצוב מאוד!
רק בגליון שעבר היה רשום שהוא סיים קורס טייס...
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940
#4 · לפני 16 שנים
יהי זכרו ברוך

חברים - זכותכם להאמין שמדובר בפרוטקציה, אבל זה דבילי. זה שהוא בן של אילן רמון לא ישר אומר שיש לו פרוטקציות. אני מאמין שלא - אבל גם אם כן - פה זה לא המקום להכפיש את שמו.
יהונתן
#5 · לפני 16 שנים
אני מאמין שהוא כבר לא "הבן של", זה מה שהוא היה לפני 5 שנים, אבל עכשיו כבר זוכרים אותו בזכות עצמו.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#6 · לפני 16 שנים
מה שקרה זה:
הוא עשה אימן בגובה של 18 רגל או 18 אלף רגל(לא זוכר) והתרגיל היה שמטוס בא מולו ושניהם יורדים ימינה כל אחד לצד שלו אז אסף ז"ל ירד מהר מידי והוא איבד הקרה כי זה היה מהירות G שזה 9.8 מטר בשנייה אז מאיבוד ההקרה הוא לא שלט על המטוס והוא התרסק.מאוד עצוב.יהי זיכרו ברוך-כואב לי עליו,על אבא שלו ועל המשפחה...
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#7 · לפני 16 שנים
אמממ... קצת בלבלת ליאור.

כוח G הוא לא מהירות, הוא כוח כבידה.

לפי ההשערה (דגש על השערה), בזמן האימון אוויר-אוויר בגובה 18000 רגל הם באים אחד מול השני ועושים חליפה קרה ומתחילים קרב אוויר, לאחר החליפה הקרה כל אחד פונה ימינה, ההשערה היא שרמון עשה פנייה חדה מדי וכוחות הG גרמו לו לאבד הכרה והוא צלל אל הקרקע מחוסר הכרה.

זאת השערה, הוא התרסק רק אתמול ולא ניתן לאשר כלום.
#8 · לפני 16 שנים
שמעו, היו כבר מקרים שקיבלו אנשים עם סעיף בריאותי רק בגלל פרוטקציות. היו מקרים ששיגרו טילים על פארש ולא עשו כלום כי היו "הבן של". זה קרה גם עם טייסים שריסקו מטוסים ולא עשו כלום גם כן כי זה היה הבן של.

יכול להיות שבגלל שידוע היה שהוא רוצה להמשיך את דרכו של אביו לא עצרו אותו וויתרו לו על סעיף בריאותי.

תלמיד מצטיין, אין מה לומר.
#9 · לפני 16 שנים
מי שרוצה לומר שהוא קיבל פרוטקציות, שיאמר.
אני נגד הדעה הזאת מסיבה אחת פשוטה: הגיע לו להתקבל בזכות עצמו כי הוא היה מצטיין, ולא כי אבא שלו היה מצטיין.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#10 · לפני 16 שנים
מה העניין של הסעיף הבריאותי?
זה לא הדבר היחיד שגורם לאיבוד הכרה בעומס גבוה!
הוא יכל פשוט לשכוח להכין את עצמו לפניה שכזאת!

שנית, למה בכלל ההנחה שמדובר בעניין בריאותי? ראיתם את התיק הבריאותי שלו או משהו?

הנחות כאלה הן דיסאינפורמציה אם לא מגבים אותן איכשהו.
כרגע עניין הG הוא ההגיוני ביותר ולו רק בגלל שמדובר בענייני פיזיקה שאין עליהם עוררין.

ושוב- אתם יכולים לזרוק הנחות בכיף. אבל אתם סתם טוחנים מים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 16 שנים
lior_678, אל תדבר אם אתה לא מבין. אין כזה דבר "מהירות G". זת'ומרת יש - אבל זה לא מונח שבשימוש בתחום הזה, והוא גם לא קשור למקרה.
הכוונה היא לכוח G. הסבירו על זה לפני יותר טוב

ותפסיקו כבר עם החוסר כבוד הזה. אשכול זיכרון לבנאדם, לא צריך להכפיש את שמו
מה גם שאין לכם שום הוכחה לזה, כך שכל עוד לא הוכח - המשפחה יכולה לתבוע כל מי שאמר "פרוטקציות" על לשון הרע והוצאת דיבה - ולנצח. סתם לידע הכללי...
יהונתן
#13 · לפני 16 שנים
eb3, לא דיברתי על החוק הזה. בכללי זו הוצאת דיבה והכפשת שם.
יהונתן
#14 · לפני 16 שנים
Muam כתב/ה:מי שרוצה לומר שהוא קיבל פרוטקציות, שיאמר.
אני נגד הדעה הזאת מסיבה אחת פשוטה: הגיע לו להתקבל בזכות עצמו כי הוא היה מצטיין, ולא כי אבא שלו היה מצטיין.

לא חולק עליך - אתה צודק ב-100% ידידי.
צריך גם לציין שהוא היה בקבוצת " ח"ל "..
#15 · לפני 16 שנים
Freeflight כתב/ה:אמממ... קצת בלבלת ליאור.

כוח G הוא לא מהירות, הוא כוח כבידה.

לפי ההשערה (דגש על השערה), בזמן האימון אוויר-אוויר בגובה 18000 רגל הם באים אחד מול השני ועושים חליפה קרה ומתחילים קרב אוויר, לאחר החליפה הקרה כל אחד פונה ימינה, ההשערה היא שרמון עשה פנייה חדה מדי וכוחות הG גרמו לו לאבד הכרה והוא צלל אל הקרקע מחוסר הכרה.

זאת השערה, הוא התרסק רק אתמול ולא ניתן לאשר כלום.

כן,קצת בלבלתי-צודק אני פשוט לא מאופס משהו הישתנה אצלי אתמול ייתי ממש מבולבל היה לי יום לימודים ארוך מידי וישנתי קצת-סליחה חברים..חח
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.