104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור ישראל מוזרה בFSX
דיון

ישראל מוזרה בFSX

7 הודעות 1,607 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום.! אני כבר טס חופשי בסימ החדש שלי... אבל אני סובל ממשהו מוזר.. ישראל נראית ממש מוזר שאני עולה לגובה 30 אלף רגל ישראל היא לא בצורה המוכרת שלה זה כאילו מלא חצי איים בכל ישראל, שדה דוב נמצא איפה שעזריאלי אמור להיות ועזריאלי נמצא איפה שנתבג אמור להיות ונתב"ג נמצא קצת אחרי ירושלים.. כאילו כולם לקחו קצת אחורה... ממש מוזר! מה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה?...

Allways Trust Your Instruments
#3 · לפני 16 שנים
אני יביא תמונה אבל כאילו הכל פשוט לא במקום שאמור להיות.. שדה דוב לא גובל לים בכלל... ות"א רחוקה מאוד מהים מפריד בין הים לת"א ואלו כמו מדבר קטן... מחר אני יביא תמונות..

#4 · לפני 16 שנים
ישראל בfsx (במיוחד תל-אביב) ניראה כמו קיבוץ אחד גדול

דרך אגב יש איזה סינרי שעושה יותר בניינים בתל אביב ? הורדתי את הלאנד קלאס של ישראל
אבל זה רק מתקן את הקרקע לא עושה בניינים חדשים
הורדתי מפו את השני ברשימה (ומה זה "טופוגראפי" ? 😳 )
http://tomer.ifschool.net/linksfsx.htm
דניאל
#5 · לפני 16 שנים

ומה זה "טופוגראפי"

מתוך ויקיפדיה (אני יודע מה זה אבל לא יודע להסביר מה זה בדיוק):

מפה טופוגרפית היא מפה אשר מנסה לתת מידע ויזואלי לגבי צורתו החיצונית של השטח, באופן הקרוב ביותר למציאות, כאשר מושם בה דגש על תבליט השטח המיוצג באמצעות קוי גובה. במפה טופוגרפית ביחד עם פרטי התבליט יופיעו פרטים נוספים כמו פרטי התכסית. במפות צבאיות הקרויית מפות שליטה, יופיעו מתחמים וצירים בעלי שמות קוד.

מקווה שעזרתי
#6 · לפני 16 שנים
אני מאוד לא ממליץ על הפוטוגראפי, הכוונה היא שזה צילום לווין שפורסים על הקרקע בFSX. במקרה הזה באיכות של 2 מטר. מאוד גרוע.
הלאנדקלאס כן מוסיף בניינים, אתה צריך להגדיר אותם בהגדרות של הסימולטור.

asaf1212, התקנת את הלאנדקלאס כמו שצריך? עם חבילת הבסיס, התיקון והעדכונים? ולפי ההוראות?

תנסה למחוק ולהתקין שוב את הלאנדקלאס ותבדוק את ההגדרות בסימולטור.
#7 · לפני 16 שנים
כן עכשיו זה נראה יותר טוב אפילו שהסרתי זה ישראל! אבל אני ינסה להתקין עוד פעם. אתה מתכוון לקישור מהאתר של תומר חיים?..

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.