73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שיחרור גירסה 1.2 לשטח ישראל סימן 2
דיון

שיחרור גירסה 1.2 לשטח ישראל סימן 2

26 הודעות 6,508 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
כל הכבוד איתי! עבודה מעולה, כמו תמיד :thumbs:

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#2 · לפני 16 שנים
[quote="YINON"]Echo, זה קורה לי בTE ודוגפייט(לא בדקתי קמפיין)
זה קורה במסך הטעינה האחרון לפני הכניסה למשחק כאשר מסתיים המסך טעינה ופאלקון אמור לעלות אז מופיע ה"אל תשלח"[/quote]

קוריאה עובד בסדר?
תנסה בתור שלב ראשון להסיר את השטח (falcon4/itofmk2/uninstall.exe) ולהתקין שוב.
#3 · לפני 16 שנים
אהלן איתי, ביצעתי כבר ניסיון מחיקה והתקנה מחדש וזה לצערי לא עזר.
#4 · לפני 16 שנים
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא שאחד הקבצים של פאלקון שמועתקים ע"י המתקין לשטח (יש הרבה כאלו) לא נמצא או שלא מועתק כמו שצריך. היות והשטח נבדק כבר על כמה מחשבים, ואני גם מניח שהחבר'ה כאן ניסו וזה בסדר כי לא מדווחים על בעיות - תנסה להתקין מחדש לגמרי את פאלקון. התקנה נקיה, OF 4.7 ואז את השטח.
#5 · לפני 16 שנים
מדהים!
עכשיו הורדתי את זה אבל יש לי את OF 4.7 איפה אפשר להוריד את הפאטץ' של 4.7?
#8 · לפני 16 שנים
מ-ד-ה-י-ם-!
אני נחתתי בארץ ב27 לאוגוסט 09 (מתי שפירסמת את זה) אז אולי בגלל זה זה ממש מדהים.. חח אני הייתי באוויר בזמן שכתבת את זה.. טוב בוא נחזור לפאטץ'..
הלוואי שהיה לי פאלקון.. סימ' ממש מדהים
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#11 · לפני 16 שנים
אני צודק בלי לומר כלום? מדהים, ערן!

Yaniv_C, אם אתה מתכונן להמשיך להעיר לאנשים כאן, כדאי מאוד שתעבור שוב על חוקי הפורום.
הקפצת דיון עם תגובה שהיא לא ספאם (למרות שהתגובה של ליאור לא מי יודע מה קשורה) מותרת כל עוד לא עברו חודשיים מהתגובה האחרונה בדיון.
עכשיו תן לי ולמנהלים האחרים לעשות את העבודה שלנו. תודה רבה על הרצון לעזור, אבל זה רק מפריע כשאתה לא עושה את זה נכון.

תגובות לגבי זה- בהודעה פרטית, כרגיל. מספיק להסיט את הדיון הזה. וכרגיל תגובות כאן שלא קשורות לנושא יימחקו אוטומטית.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.