121 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור דיון התמונות הרשמי [3]
דיון נעול

דיון התמונות הרשמי [3]

1486 הודעות 144,537 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
Muli, אני שוב שואל, האם מדובר בריכוז הסינרים שעשית באחד מהדביקים?
אם לא, אפשר קישור?
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#2 · לפני 16 שנים
mordi כתב/ה:של מי ה777?

מה שהטסתי היה PSS.

המודל בתמונות זה Mitsushi Yutaka (FSPainter) בגלל שזה צולם בטיסת רשת וזה מודל מהMTL של IVAO.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#3 · לפני 16 שנים
חברים תמונות מדהימות יש לכם כאן, אתמול ב12 בלילה טסתי מהרצליה לירושלים דרך אשדוד עם הCGK של תומר חיים(על כביש החוף ועלייה לירושלים)
פעם ראשונה שאני מעלה תמונות, לא עם גרפיקה כ"כ טובה, אבל בואו ניראה אותם:

יציאה מהחניה:

מתחילים לרוץ:

המראה:

תל אביב, שדה דב ותחנת הכח:

אומרים שלום לתל אביב:

איזה מזג אוויר...:

אשדוד, הנמל:

חוזרים לת"א, הפעם לכיוון ב"ג:

שלום לך, תל אביב, נתראה בפורים הבא:

בכניסה לירושלים, מתחיל להיות קר:

ים המלח, אני עושה את הדרך משם לבית שלי ונוחת בעטרות, עוד סיבוב של קילומטר לדרום:

ירושלים, מתקרבים לבית שלי:

שכחתי לצלם את הבית שלי המצונזר, אז כבר מגיעים לעטרות:

עוד אחת מהפיינל:

לפני נגיעה:

טאץ':

CGK, נחיתה יפה, לחניות בחופשיות להשתמע:

לפני כיבוי מנוע:

בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#4 · לפני 16 שנים
כרגע הצתרפת למועדות מטיסי המדרגות! אתה החבר השני אחרי! (AA)
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940
#5 · לפני 16 שנים
חח כן, מטיסי המדרג אני רק לא מוצא הגדרות AA בכרטיס מסך...
סימנתי בסימ' אבל לא עוזר.. מי שיכול להסביר לי איפה הAA נמצא בכרטיס מסך שידבר איתי בבקשה בפרטי
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#6 · לפני 16 שנים
שלום לכולם וחג שמח .

התחלתי ללמוד על תמונות פנורמיות והנה כמה שיצאו נחמד :

תודה ענקית לעמית דורון על העזרה הרבה בנושא הפנורמה

המטוס חזר לרכבת החניה לקרצוף רציני בהמשך היום

😎
#7 · לפני 16 שנים
ביצוע מצויין! רק שים לב לעיוות שנוצר כתוצאה ממעבר בין סצינה בתלת מימד אל תמונה דו מימדית.
פנורמות שעשיתי בעבר עם מטוסים שנראו כמו בננה לא התקבלו ביותר מדי תשואות.

אפשר לתקן את זה בקלות בעזרת כלי תיקון עיוות פשוטים שיש בפוטושופ או תוכנות אחרות (כלי תיקון עיוות העדשה של פוטושופ מאוד עוזר כאן).

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 16 שנים
אשמח אם תתיחס ספציפית לחלקים שלדעתך מעוותים בכל תמונה שכן לי התמונות נראות דיי ישרות ורחבות ופחות נראת צורת בננה .
#9 · לפני 16 שנים
אמנם הגזמתי, אבל כמעט אין מנוס מהתופעה. הכל תלוי ברמת הזום שמפעילים בסימולטור. ניתן לראות עיוות קל פשוט כאשר מביטים על המטוס.

בתמונות האלה לא קל לשים לב, אבל ניתן להבחין בדבר בעיקר בתמונה השניה. המטוס מקבל צורת קשת קלה במקום להיות ישר כמו סרגל. פשוט פרספקטיבה שונה בין התמונות.
שים לב שהחלק הפחות "מעוות" לרוב יהיה בדיוק במרכז התמונה, לכן עדיף למקם שם את המטוס.
אם חושבים על זה, הדבר דומה מאוד לעדשות מצלמה- ככל שהן נותנות שדה ראיה רחב יותר, הפרספקטיבה דומה מאוד לפנורמות כאלה שרואים בסימולטור. אז כדי לקבל מטוסים ישרים יותר כדאי להשתמש בזום צר יותר- כלומר לא למקם את המצלמה קרוב יותר למטוס אלא פשוט לתת זום אין קצת, עם גלגלת העכבר או הכפתורים + -
הנה דוגמה די קיצונית שלי לעניין- המטוס בדיוק באמצע הפריים ולכן די ישר, אם הוא היה ממוקם יותר ימינה או שמאלה הוא היה מתעקם כמו המסלול- בתמונה השניה שלך המטוס גם כן ממוקם בול באמצע, אבל נראה שזום רחב יחסית, וכדי להתאים את התמונות אחת לשניה התוכנה שטיפלה בהן נאלצה לעוות מעט כל אחת (ממש, ממש מעט-אבל עדיין) המצב היותר אידאלי הוא שהתמונה המרכזית לא תעוות כלל- בשביל זה משתמשים ביותר זום וכדי לכסות את אותו שדה ראיה בתמונה הסופית כמו עם זום רחב פשוט מצלמים עוד שורת תמונות לגובה- כי פנורמות זה לא רק לרוחב 😉 :

[web]http://i12.photobucket.com/albums/a217/69Mike2/Earlytakeoff-1.jpg[/web]

ואילו כאן יש לנו באמת בננה מעופפת:
[web]http://i12.photobucket.com/albums/a217/69Mike2/FedexSwiss.jpg[/web]

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים · 4 עריכות
#10 · לפני 16 שנים
אמריקן 643 ממריאה משיקגו למיאמי. לצערי , לא סיימתי את הטיסה.

Bar Rodoy
British Airways Virtual
#11 · לפני 16 שנים
תמונות מעולות בר! 🙂

אני באמת לא מבין איך אפשר לא לסיים טיסה כשאתה יכול להריץ איכות כזאת. 😛
#12 · לפני 16 שנים
Mike_69th כתב/ה:אמנם הגזמתי, אבל כמעט אין מנוס מהתופעה. הכל תלוי ברמת הזום שמפעילים בסימולטור. ניתן לראות עיוות קל פשוט כאשר מביטים על המטוס.

בתמונות האלה לא קל לשים לב, אבל ניתן להבחין בדבר בעיקר בתמונה השניה. המטוס מקבל צורת קשת קלה במקום להיות ישר כמו סרגל. פשוט פרספקטיבה שונה בין התמונות.
שים לב שהחלק הפחות "מעוות" לרוב יהיה בדיוק במרכז התמונה, לכן עדיף למקם שם את המטוס.
אם חושבים על זה, הדבר דומה מאוד לעדשות מצלמה- ככל שהן נותנות שדה ראיה רחב יותר, הפרספקטיבה דומה מאוד לפנורמות כאלה שרואים בסימולטור. אז כדי לקבל מטוסים ישרים יותר כדאי להשתמש בזום צר יותר- כלומר לא למקם את המצלמה קרוב יותר למטוס אלא פשוט לתת זום אין קצת, עם גלגלת העכבר או הכפתורים + -
הנה דוגמה די קיצונית שלי לעניין- המטוס בדיוק באמצע הפריים ולכן די ישר, אם הוא היה ממוקם יותר ימינה או שמאלה הוא היה מתעקם כמו המסלול- בתמונה השניה שלך המטוס גם כן ממוקם בול באמצע, אבל נראה שהזום רחב יחסית, וכדי להתאים את התמונות אחת לשניה התוכנה שטיפלה בהן נאלצה לעוות מעט כל אחת (ממש, ממש מעט-אבל עדיין) המצב היותר אידאלי הוא שהתמונה המרכזית לא תעוות כלל- בשביל זה משתמשים ביותר זום וכדי לכסות את אותו שדה ראיה בתמונה הסופית כמו עם זום רחב פשוט מצלמים עוד שורת תמונות לגובה- כי פנורמות זה לא רק לרוחב 😉 :

[web]http://i12.photobucket.com/albums/a217/69Mike2/Earlytakeoff-1.jpg[/web]

ואילו כאן יש לנו באמת בננה מעופפת:
[web]http://i12.photobucket.com/albums/a217/69Mike2/FedexSwiss.jpg[/web]

תאמת אחלה תמונות . התמונה השניה אם היא לא הייתה בפנורמה דווקא הייתה יכולה לצאת דיי נחמד .

תאמת שאם אתה לא יודע כל כך לחפש תצורה של הבננה אז מאוד קשה להבחין בה וכן אולי באמת לפעמים הבאות רצוי לתת לתוכנה גם עוד שורת תמונות יותר עליונות בזווית כדי שהיה לה פרקספקטיבה טובה יותר בציר הY .

בקרוב עוד תמונות 💡
#15 · לפני 16 שנים
1אוראל1 כתב/ה:ואייי איזה תמונות מדהימות!!!

יש לך אולי קישור להורדה של המטוס??

זה LevelD, הוא בתשלום

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.