81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור דיון התמונות הרשמי [3]
דיון נעול

דיון התמונות הרשמי [3]

1486 הודעות 144,537 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
מישהו זוכר אותי? 😳

הספקתי לצלם עוד הרבה טיסות מהפעם האחרונה שהגבתי פה, אני אפרסם בהדרגה 🙄

נתחיל עם ליסבון - בן גוריון, LPPT - LLBG.

🙂
#2 · לפני 16 שנים
וואו? איך המחשב שלך מצליח להריץ את זה?
מה המפרט שלך (שלח לי בהודעה פרטית בבקשה).

תמונות נהדרות! רק שאלה אחת - מה זה הקצב טיפוס וירידה המטורפים האלה? איך שרדת ככה? 😱

ועוד הערה קטנה - הנגיעה שלך במסלול הייתה במקום לא נכון, אתה נגעת על הזברה בראשית המסלול, אתה בעצם אמור לגעת איפה שהסימון (שני הריבועים הגדולים שרואים בתמונה השלישית לפני האחרונה), זה נראה קצת כאילו דחפת את המטוס למטה, תן לו לעשות הצפה עד הסוף. 🙂

ודרך אגב - זה ה747-800 נכון? 😛
#3 · לפני 16 שנים
FreeFlight כתב/ה:וואו? איך המחשב שלך מצליח להריץ את זה?

תמונות נהדרות! רק שאלה אחת - מה זה הקצב טיפוס וירידה המטורפים האלה? איך שרדת ככה? 😱

ועוד הערה קטנה - הנגיעה שלך במסלול הייתה במקום לא נכון, אתה נגעת על הזברה בראשית המסלול, אתה בעצם אמור לגעת איפה שהסימון (שני הריבועים הגדולים שרואים בתמונה השלישית לפני האחרונה), זה נראה קצת כאילו דחפת את המטוס למטה, תן לו לעשות הצפה עד הסוף. 🙂

אענה לפי הסדר 💡

קצב טיפוס - ה74 מסוגל לכל 😛
עוד הערה קטנה - אני יודע, ניסיתי סינרי לבן גוריון וכנראה הזיזו את המסלול בכמה מטרים והILS לא מזהה את זה 😉

748 - לא, צילמתי את התמונות לפני שהוא יצא, זה ה744
#4 · לפני 16 שנים
FreeFlight כתב/ה:וואו? איך המחשב שלך מצליח להריץ את זה?

בקשר לטיפוס/הנמכה:
אני לא רואה דבר חריג, אצלי ב744 ביציאה מב"ג אחרי החוף קצב יציב 3500 לדקה ואפילו יותר.
במטוס יגיע למהירות טיפוס חסכונית(בין 290 ל320 קשר, וסל"ד קבוע-סלד טיפוס) וישמור על המהירות בעזרת שינוי זווית האף.

בעקרון צריך לשעת אחרי הזברה, לא חובה בריבועים עצמם.

ל747-8 אין כנפונים והחלק האחורי של הנוע דומה למנועי 787.

נ.ב

תמונות יפות
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 16 שנים
הייתי מגדיר את המפרט כדיי בינוני... אני בעצמי לא מבין איך FSX מגיע לגרפיקה כזאת עם 30-35 פרימים בממוצע 🙄

Pentium(R) Dual-Core CPU
E5200 @ 2.50GHz
2.00GB של RAM
כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9400GT
#7 · לפני 16 שנים
גם אני לא קולט את זה. יש לי אותו מעבד, 9500GT, 3RAM, והוא מריץ לי על 30-35 פריימים כולל מטוסים מקצועיים + סינרים + AI...

Allways Trust Your Instruments
#8 · לפני 16 שנים
ומה לגבי Autogen? לפי התמונות נראה שההגדרה על מספר יחסית נמוך. הגדרה של 100% תגרום לכיסוי מטורף של הקרקע באובייקטים שונים בהצאם לסוג השטח. זו אחת ההגדרות היותר משפיעות בFS.

זה שהטקסטורות יפות יותר לא קשור לכרטיס המסך (אלא אם צופים בהן בזויות שטוחות מאוד). החלקת השינון, נו זה ברור, אבל התמונות עצמן מוקטנות, אז אפקטיבית מקבלים עוד החלקת שינון חינם.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#12 · לפני 16 שנים
וואי כמה זמן לא ראיתי תמונה חדשה שלך!
כמו תמיד,התמונה מדהימה!!
עמית דורון
vIAF-VATIL
#14 · לפני 16 שנים
מה זה autogen מייק?...

Allways Trust Your Instruments

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.