63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World ההרפתקאות של ביל וג'ון - לכל שחקני לוקאון
דיון

ההרפתקאות של ביל וג'ון - לכל שחקני לוקאון

22 הודעות 3,053 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
adislash כתב/ה:afik_t_king, אני מדבר על לשגר או להפיל חימוש חי ולא "לשחרר" אותו.

תתפלא, אבל אמנם בסימולטור אי אפשר, אבל במציאות ניתן גם לשגר חימוש חי כאשר המטוס על הקרקע. כבר אירעה תקרית בנושאת מטוסים כאשר מטוס F-18 שהיה על המעוט בדרך להמראה למשימה, שיגר טיל חום מסוג AIM-9 והטיל למזל הצוות טס לאורך כל הסיפון ונפל למים בסופו של דבר.
#4 · לפני 16 שנים
afik_t_king כתב/ה:[quote="adislash"]afik_t_king, אני מדבר על לשגר או להפיל חימוש חי ולא "לשחרר" אותו.

תתפלא, אבל אמנם בסימולטור אי אפשר, אבל במציאות ניתן גם לשגר חימוש חי כאשר המטוס על הקרקע. כבר אירעה תקרית בנושאת מטוסים כאשר מטוס F-18 שהיה על המעוט בדרך להמראה למשימה, שיגר טיל חום מסוג AIM-9 והטיל למזל הצוות טס לאורך כל הסיפון ונפל למים בסופו של דבר.[/quote]

במטוסי קרב יש חיישן משקל על הגלגלים -WOW - שלא מאפשר לשגר חימוש על הקרקע. הארוע הזה התרחש בנחיתה, לא המראה. הטיל לא היה מחובר כמו שצריך לכנף ומיד לאחר שהמטוס נעצר (באגרסיביות כיאה לנחיתה על נושאת מטוסים) הוא התנתק ונזרק קדימה מכוח ההתמדה עד שנפל למים. להלן התיעוד:

אפשר לראות שהמנוע של הטיל לא פעיל. העשן נובע מהחיכוך עם הסיפון.
#5 · לפני 16 שנים
זה קצת משהו אחר כי הטיל לא היה מופעל ולא הייתה לו סיבה להתפוצץ, אבל פו'קסיונרים 😄
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940
#6 · לפני 16 שנים
afik_t_king כתב/ה:[quote="adislash"]afik_t_king, אני מדבר על לשגר או להפיל חימוש חי ולא "לשחרר" אותו.

תתפלא, אבל אמנם בסימולטור אי אפשר, אבל במציאות ניתן גם לשגר חימוש חי כאשר המטוס על הקרקע. כבר אירעה תקרית בנושאת מטוסים כאשר מטוס F-18 שהיה על המעוט בדרך להמראה למשימה, שיגר טיל חום מסוג AIM-9 והטיל למזל הצוות טס לאורך כל הסיפון ונפל למים בסופו של דבר.[/quote]
אמר לי את זה מישהו שמבין דבר או שניים על F16.
#7 · לפני 16 שנים
adislash כתב/ה:[quote="afik_t_king"][quote="adislash"]afik_t_king, אני מדבר על לשגר או להפיל חימוש חי ולא "לשחרר" אותו.

אמר לי את זה מישהו שמבין דבר או שניים על F16.[/quote]
טעות שלי. זאת הייתה אי הבנה שלי על התקרית בנושאת המטוסים.
Echo תודה על המידע.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.