123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה סימולטור מדהים- Rise Of Flight
דיון

סימולטור מדהים- Rise Of Flight

32 הודעות 5,700 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
הגרמני הפיל אותך תוך כדי צלילה ונפל גם הוא. (בהנחה שאתה לא הגרמני, יש לי תחושה חזקה שלו כי הגרמני הוא זה שהפיל). 😛
#3 · לפני 16 שנים
למען האמת, אני הגרמני 😄
הקרב באמת היה תו"כ צלילה, אחרי כמה צרורות הבנתי ששנינו מהירים קצת יותר מדי, אז משכתי "קצת" כדי להתיישר.
מסתבר שהייתי מהיר מדי, כל הכנף העליונה נתלשה וצללתי 🙁
למזלי הספקתי להכניס כמה קליעים למנוע של השני שם 😄

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 16 שנים
ועל זה נאמר: חחחחחחחחח

אחלה תמונה מייק/ מיכאל
#5 · לפני 16 שנים
בהעדר דיון תמונות ראשי (שבכל מקרה יהיה שומם מפעילות) אמשיך לפרסם כאן תמונות חדשות.

קניתי אתמול את הFokker Dr.I ששוחרר ממש לאחרונה לסימולטור. כמו כל שאר התוספים המחיר זעיר, רק 7.62 דולר (המחיר סמלי לקליבר הפופולרי או שנדמה לי?).
זה פשוט כיף לקנות מטוס חדש לסימולטור הזה ולהרגיש שהוא באמת טס שונה, מתנהג ומגיב שונה.
כמטוס עם שש כנפיים, הדבר הזה לא רוצה לנחות! נדרש לחץ כלשהו על הסטיק כדי לרסן אותו בטיסה ישרה ואופקית כי הוא תמיד ישאף לבצע לופ.
לטובתו ייאמר שהדבר מקנה לו קצב ונתוני פניה מרשימים מאוד והוא מסתובב כמעט במקום, מטוס נהדר לדוגפייט אבל לא יותר מדי לקרבות אנרגיה.
אמנם קצב הטיפוס שלו לא מהאיטיים, אבל הוא מאבד אנרגיה די מהר בטיפוס.
הראות מתא הטייס מצויינת בשל המיקום הגבוה של הכנף העליונה, אבל יש הקרבה מסויימת של הראות לצדדים בגלל הכנף האמצעית.

אני אישית מעדיף את כלי הטיס האנרגטיים יותר של התקופה והצלחתי להשיג יותר הפלות ונוחות בטיסה עם המטוסים האחרים שם (כמו למשל הPfalz D.IIIa שקניתי יחד עם הפוקר ועליו אדבר בעתיד), אבל ההיסטוריה של הפוקר הזה והאופי הכנראה די ייחודי שלו באויר פשוט חייבו אותי לנסות אותו.

הנה כמה תמונות עם הצביעה הייחודית של מנפרד פון ריכטהופן, הוא הברון האדום, שאולי לא נכונות היסטורית אבל עלולות לייצג את עלייתו ונפילתו, תרתי משמע.
האיכות הגרפית לא בשיאה מאחר והעדכון האחרון לסימולטור גרם לירידה בביצועיו, משום מה.

#6 · לפני 16 שנים
אחלה תמונות אבל מה זה הסימולטור הזה? אפשר בקשה פרטים עליו? הוא נראה טוב
אלעד|טייסת 135 הוירטואלית | יוצר צביעות לFSX/9
צרו איתי קשר - מוכן תמיד לעזור..🙂
#9 · לפני 16 שנים
נראה שכן.
לא יצא לי לראות עותקים שלו בחנויות כלשהן בארץ. אם כי ניתן להזמין גרסת CD דרך אותה חנות באתר.

קשה להתאפק:
אחרי שראיתי של Fokker Dr.I יש רצון משלו באויר, ניסיתי את הPfalz D.IIIa.
תענוג.
המטוס פשוט עושה מה שאתה רוצה ולא אכפת לו מה.
מאוד יציב באויר, לא דורש לחץ גדול על הסטיק כדי למנוע ממנו להרים אף במהירויות גבוהות (את הפוקר היה קשה להנחית בגלל זה! הוא פשוט לא רצה להנמיך!). יש לו נטיה לסבסב לכיוון הקרקע בפניות, אבל זה שום דבר שהגה כיוון לא פותר.
אמנם בתקופתו דיווחו על הקלות של כניסה להזדקרות עם המטוס הזה, ואחר כך על הקושי שביציאה ממנה, אבל עד כה לא הצלחתי בכלל לגרום להזדקרות!
המטוס אולי קצת איטי יותר יחסית לשאר אבל הוא נראה ומרגיש כמו איזון מעולה בין קצב ורדיוס פניה.
קל מאוד לשלוט בו, כאמור, אפילו בתמרונים מאוד מאוד עדינים.
כמו שתראו בסט התמונות יצא לי לטוס זמן מה כשהמדחף שלי עומד לקצוץ את זנבו של המטוס שעליו יריתי. אני צריך לנסות את זה שוב והפעם לראות מה קורה כשאני באמת קוצץ אותו...
אמנם חוררתי מעט את האוייב, אבל המקלען שלו לא פספס את הרגע וכנראה אחד מהנותבים בצרור שלו הצית את המטוס שלי, כשכל מה שאני בסך הכל רציתי זה לומר שלום...

#10 · לפני 16 שנים
מייק אתה מגרה אותי וזה לא יגמר בטוב.. 😢 איזה סימ'!!!
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940
#11 · לפני 16 שנים

מייק אתה מגרה אותי וזה לא יגמר בטוב..

נשמע לא טוב... חחח 😂

אחלה תמונות! נראה טוב.
#13 · לפני 16 שנים
מה גראפיקה!?
מודל הטיסה, הנזק , הפיזיקה הנהדרת ובכלל הקרבות באיזור החזית (שפשוט לא זזה לשום מקום ונראית כמו רצועה ארוכה של שטח מת, מופצץ ועצוב) הם מה שהופך את הסימולטור הזה לשחזור כל כך אמין ואפילו קצת לימודי של התעופה במלחמת העולם הראשונה.
זה מה שבאמת הופך את הסימולטור הזה ל "חתיכת סימולטור", הגרפיקה היא רק בונוס מהצד 😛

#15 · לפני 16 שנים
לפעמים יש מד מהירות! משופצר לאחד מהמוטות שבין הכנפיים.
אבל בגדול, כל התפעול שצריך לעשות- ממודל. אם רוצים (=לא מפעילים "צ'יט" שמבצע את זה אוטומטית) אפשר להתנסות בניהול מנוע ודלק. רק להניע את הדבר הזה יכול להיות סיוט לפעמים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.