בן אדם... אתה לא צריך להסתכל על זה בצורה של הוגן\לא הוגן...
לא אני אמרתי הוגן לא הוגן אלא ההוא שמעליי, קרא שוב.
ב DF אני משתמש ב padlock אך ורק על מנת לאתר מטוס אוייב שברח לטווח שהוא רחוק מכדי לנסות לזהות בעין בפאלקון... פשוט כי במצב נורמלי בטיסה אמיתית מן הסתם הייתי מזהה אותו בעין, אתה מבין? כמובן שבזמן המעקב עצמו אין טעם להשתמש ב padlock כי אני כל הזמן עובר בין מבט על האוייב למבט על התע"ל כדי לשים לב שאני לא יורד נמוך מידי או נכנס לזוית מסוכנת ביחס לאדמה...
את טועה, אנשים משתמשים ב PD כל הזמן, גם בזמן המעקב עצמו. הם מאוד תלותיים בו.
מתקרבים, אני בד"כ עובר למצב DF ומשתמש ב Padlock כדי לנעול את המיגים שנשארו במוד Boresight... מה שמאפשר מספיק מרווח זמן כדי להפיל את כולם או במקרה הגרוע להכנס לקרב סכינים עם מיג אחד או 2 גג... למה אני מרשה לעצמי להשתמש ב Padlock... פשוט כי בטווח של 6-7 מייל טייס אמיתי באויר מן הסתם יכול לראות מטוסי קרב בעין... אפילו מספיק לראות בתור נקודות כדי לכוון את כוונת ה Boresight...
מה שאתה מציג כאן לגמרי לא הגיוני... עד שהם יכנסו לטווח של מוד מכ"מ בורסייט הטילים
כבר יגיעו אליך, מה גם שכבר תוכל לראות אותם בעין. כל העניין הוא שאנשים משתמשים בפד לוק בקרב עצמו ופחות כדי לזהות מטרות מרחוק. זיהוי מטרות מרחוק לא אמור להוות בעיה,
כי שוב - יש לך מכ"מ כדי שתשתמש בו, הוא לא סתם תפאורה. תפוס נעילת מכ"מ, וכשהמטוס מספיק קרוב תעבור לראייה חזותית. זה בהחלט אפשרי.
בסה"כ אני מבין שלאנשים קשה לעשות את זה בלי TIR, אבל אני בזמנו הייתי מצליח גם
בלי למרות שזה יותר קשה אני מודה. אבל אין מה לעשות, גם האנשים בפוסט ההוא בפורופ
האמריקאי ענו לך (ברובם) שזה לא ריאליסטי. PD מקנה לך יתרון על TIR, כי ב TIR אתה
באמת צריך לסובב את הראש ולחפש את האויב כל הזמן כדי לנסות לבוא על ה6 שלו, ובTIR
אתה בקלות יכול לאבד מגע ויזואלי עם המטרה, לעומת PD שגם אם המטרה מתחת לאף שלך או שמבריחים אותה בתוך מנהרה בעזה עדיין תראה היכן היא. נקווה שנגיע לזמן שבוא
אנשים יתקדמו לTIR (מי שיש ביכולתו) ונוכל לעלות לקרב עם כוחות שווים. מה גם שזה מימד
אחר לגמרי. רק מי שניסה יכול להבין עד כמה המטוס פתאום מתעורר לחיים עם TIR 6 צירים.
כי שלוחצים 5 יש לך חץ שאומר לך בדיוק לאן לטוס כדי להגיע אל האויב חח וזה לא הכי ריאליסטי שיש.
חחח את זה אני באמת לא הכרתי עד עכשיו שאמרת, החץ הזה בהחלט צריך להיות מחוץ לסימ'... על פד לוק עוד יש מה לדבר, אבל זה? רק חסר שגם התותח יוכל לזוז לכל הכיוונים
כמו באפאצ'י.
TWISTER אתה צודק סה"כ לגבי המסך והרזולוציה, אבל כמו שאמרת צריכים להיות חוקים
כדי שבקרב כולם יהיו שווים ויתחילו מאותו קו זינוק. נכון שלרוב זה קשה כי כל אחד משתמש
בכלים אחרים, אבל אפשרי.