59 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מערכת HOTAS חדשה בשוק!
דיון

מערכת HOTAS חדשה בשוק!

81 הודעות 10,652 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
יש לי שאלה
למה הפאדלים ❓
אני הייתי בתא טייס של מטוס קרב בן בערך 45 שנה שלא טס וגם ראיתי את הפאדלים ולא הבנתי למה הם משמשים
עומר אדם לפרוש זה לא חוקי במיוחד לתותחים
#5 · לפני 16 שנים
ziv_solom, איך עובדים ההגאים:

סליחה אם זה פגע בך בדרך כלשהי 😉
#6 · לפני 16 שנים
פגע זה לא עזר זה כן
עומר אדם לפרוש זה לא חוקי במיוחד לתותחים
#8 · לפני 16 שנים
סליחה על ההקפצה והדאבל - פוסט, אבל המערכת אמורה להגיע ארץ בספטמבר והיא עומדת למכירה בחנויות בחו"ל או שהמערכת תתחיל להימכר בספטמבר בכל העולם?
#9 · לפני 16 שנים
לא ידוע לי על חנויות בארץ שהולכות למכור את המוצר הזה.
אבל אני יודע שיש נציגות של החברה (ואני מקווה מאוד שהנציג הזה מכיר בקיומן של קהילות סימולציה לא קטנות בארץ) ויבואן שלה בארץ, אני מניח שיביאו לכאן כמה מערכות כאלה זמן מה לאחר הפצתם בעולם.
ב"ספטמבר" הכוונה היא שהחברה תתחיל למכור בכללי את המוצר בחודש הזה. עד אז הוא עדיין בקופסאות במחסנים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 16 שנים
יש אגב כבר ביקורות ראשונות שמסתובבות ברשת.
מעבר לעובדה שמקבלים סט מלא, FF ושתי מצערות - ההתלהבות לא גדולה מכמה סיבות.
1. התנגדות חלשה מאוד לפחות בברירת המחדל (אולי יש דרך לשנות מהדרייברים - לא ראיתי בביקורות)
2. חוסר בכפתורים על המצערת - ואת זה כבר ראינו בתמונות הראשוניות. אין מיני-סטיק לעכבר שהפך כבר מזמן לסטנדרט. אבל מצד שני מקבלים שני HATים, שאפשר להפוך את זה למטעמים בידיים הנכונות.

סה"כ נראה מעניין, ובהחלט שיקול אפשרי ליום שהX52 שלי יחליט להחזיר נשמתו (שיבדל"א).
אם כי סייטק כבר בטוח עובדים על משהו - הם לא יסכימו לוותר על נתח השוק הזה כלכך בקלות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#11 · לפני 16 שנים
היי אורי, אשמח ללינק לביקורות הללו (מצליח למצוא רק previews לסטיק הזה), אני רוצה כל פיסת מידע שאפשר לדעת על המערכת הזאת!

אם ניתן להגביר את ההתנגדות הרי שלא מדובר בבעיה, ואולי ישנם אנשים חלשלושים מספיק כדי להשתמש בהתנגדות הנמוכה ביותר 😂
לדעתי כל עוד הסטיק לא נופל הצידה ומתמרכז בדיוק, אין כאן בעיה.

חוסר בכפתורים על המצערת מקובל לפי דעתי מכיוון שמדובר בחיקוי מערכות HOTAS על מטוסי קרב כיום, אם הטייס מסתדר עם כמות כזאת, אין סיבה שאנחנו לא 😛

אני מקווה שסייטק יילחמו חזרה עם מערכת זולה יותר ושלפחות תראה רצינית הפעם, לא בא לי לקבל סטיק של חללית מתקדמת יותר מהX-52 היום.

#13 · לפני 16 שנים
האנגלית שלי לא משהו, אבל אני חושב שראיתי באחת הכתבות שניתן לשנות את הרגישות של CH?
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#14 · לפני 16 שנים
אגב מייק, תגיד מה שתרצה על הסטיק של הX52.
המצערת שלו נוחה מאוד
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#15 · לפני 16 שנים
דווקא המצערת של ה52 עוד מוצאת חן בעיניי, זה הסטיק שמעולם לא הצלחתי לחבב.
תודה על הלינקים, הביקורות האלה מצליחות לענות על לא מעט שאלות.
מאחר ואני לא בעל מערכת HOTAS כיום אני רואה שאקבל רק הנאה מלשדרג למערכת הזאת.

שדרוג אליה לבעלי ה CH ו X52? לא בטוח שיעזור, המערכות האלה סה"כ מצוינות וכל אחת מביאה סגנון מעט שונה. אני עם הקפריזות שלי מעדיף לבסוף את הG940.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.