I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #1 · לפני 17 שנים יש לי פה מספר תמונות ושמתי לב לאחר התקנת OF שהגרפיקה ב RV יותר טובה (הייתי משוכנע תמיד שזה ככה) העם זה יתכן? OF rv IAF Bell205 IAF Anafa
I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #3 · לפני 17 שנים מההההה אוףףף איזה מבאס יש דרך להשיג/להתקין 3D PIT יותר יפה ל RV? מישהו אי פעם ניסה לבצע השוואה בין הגרסאות? נ.ב אנשים לא לעורר מהומות על העניין IAF Bell205 IAF Anafa
R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #4 · לפני 17 שנים FF5.... אבל תאלץ להמתין עד שיצא עדכון לבאגים.. RifleFighter רמי וייברמן
I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #5 · לפני 17 שנים FF5 גם לא כולל שטח ישראל כמה שידוע לי לא? ואת האמת?לא בא לי לשחק בבאגים חחח IAF Bell205 IAF Anafa
F FreeFlight 2,504 פוסטים #6 · לפני 17 שנים FF5 מוציאעם את הפאטצ' לבאגים עוד 3 שבועות בערך, באותו פאטצ' הם גם יוסיפו את שטח ישראל, אנשים מתים כבר שיוציאו את שטח ישראל.
I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #7 · לפני 17 שנים חחח גם אני🙂 בנתיים נישאר עם OF נמאס לי כבר להסיר התקנות כל היום חחחחחחח מקווה שעד שיגיע המחשב החדש הם כבר יוציאו את הפאצ🙂 IAF Bell205 IAF Anafa
R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #9 · לפני 17 שנים PHANTOM כתב/ה:האם יש לו"ז ליציאה של RV2? לא RifleFighter רמי וייברמן
I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #10 · לפני 17 שנים יש דרך להצתרף ל BT? בתור אחד שחובב פאלקון משוגע ושלא נדר אעל אחד שתמיד מבצע ניסויים על המחשב שלו והכ.מסך IAF Bell205 IAF Anafa