73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים מתוסכל....
דיון

מתוסכל....

2 הודעות 1,562 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום לכולם .

יש לי בעיה שנגררת כבר הרבה זמן ואני פשוט נתקע . אני רוצה לקבל זימון לצוות אוויר.
עכשיו יש לי משקפיים שהמספר הוא אחד ורבע ואחד וחצי . 1.25 . 1.50 . עכשיו אני יודע שזה גבולי אבל אפשר לפי הבנתי להתקבל לקורס עם מספר שכזה ! !.
הבעיה היא שלפני זה האופטמטריסט רשם שהמספר שלי הוא אחד ואחד ורבע . 1.00 1.25 . אבל רשם בצד 6/6.-6 ז"א שאני לא אצליח להגיע לשש שש גם עם משקפיים . עכשיו עשיתי בדיקה חדשה והוא העלה לי כל עין ברבע כמו שהוזכר 4 שורות למעלה. ועכשיו אני מגיע לשש שש עם משקפיים . הבעיה היא שאת הבדיקה החדשה אני לא יודע לאן לשלוח אותה ! דיברתי עם לשכת גיוס האחראית לצוות אוויר במידע פסיכוטכני והיא אומרת אתה צריך להתקשר ללשכת גיוס לקבוע מחדש פרופיל ולבוא לטבריה ועוד שטויות . עבר חצי שנה מאז הצו הראשון שלי ! . אני לא יכול לגרור את זה עוד ! ואני יודע שיש לי נתונים טובים כי בדקו לי. רק הבעיה הרפואית.
לשאלה הסופית :
מישהו יודע בידיוק איך אני משנה את התיק הרפואי שלי ולמי אני מתקשר כדי שישלחו לי זימון לצוות אוויר ?

נ.ב
שלא תבינו לא נכון אני עשיתי ודיברתי הרבה עם אנשים מלשכת גיוס אבל אף פעם התשובות לא ברורות . ואני יודע שאני יכול לקבל צוות אוויר וחבל לי לבזבז את ההזדמנות !

נ.ב
יש לי זימון של חיל הים לגדנע שביקשתי וזה נופל בול על בגרות . הם לא עונים לטלפונים ובמייל לוקח להם הרבה הרבה זמן לענות. וזה כבר זימון שני שביקשתי כי החמצתי את הראשון בגלל נסיעה לפולין. מישו יודע מס' טלפון של חיל הים שעונים בו ? כל הטלפונים תפוסים 24 שעות ביממה ! כל השבוע !
מחכה בקוצר רוח להכוונה על השאלות !

תודה רבה רבה לכל אלה שיעזרו !
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#2 · לפני 17 שנים
שלח לצוות אוויר.
אפשר עד מספר 1.75, גם טייס קרב.
אבל אתה חייב לראות 6/6 עם משקפיים אחרת אני לא מאמין שיסכימו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.