51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה google earth with falcon
דיון

שאלה google earth with falcon

5 הודעות 1,412 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
יש לי את GOOGLE EARH וזה מדהים. השאלה שלי היא מדוע לא משלבים את זה עם פאלקון בדרך כלשהי? יש שם סימולטור טיסה מובנה ממש ממש פשוט, וחשבתי לעצמי שאם את זה יש, מדוע לא הולכים עם זה רחוק יותר ועושים מזה סימולטור שלם?
#2 · לפני 17 שנים
אכן יכול היה להיות רעיון נחמד... סיבות למה לא משלבים:

פאלקון צריך קודם שידרוג מנוע גרפי ל DX9/10
קוד נוסף יידרש על מנת לאפשר מנוע טריין כזה (ובכלל נכון לגבי כל מנוע טריין)
כמובן שתידרש רשות מ GE ע"מ שניתן יהיה בכלל לאפשר דבר כזה. מין הסתם הם לא ייתנו את זה בחינם ובטח ובטח שלא לפאלקון שכל הפאטצ'ים הרציניים שקיימים (ושעוד יהיו!) נחשבים בשטח אפור מבחינת חוקיות.

במילים אחרות... שכח מזה! 😂

ודרך אגב... מנוע טריין מבוסס על GE יהיה לדעתי מוגבל קצת... שגובה נמוך זה לא ייראה כל כך טוב אני חושב, אם כבר איי פעם פאלקון יקבל מנוע טריין חדש, עדיף יהיה לבנות משהו ייחודי או להשתמש בשלל מנועי החינם שקיימים ברשת כולל קוד והכל.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 17 שנים
בנוסף למה שאמר יוני תהיה בעיה של אחידות, הצילומים ב-GE הם פסיפס של תמונות שנלקחו בזמנים שונים (עונות=צבעים) וממקורות אחרים, ברזולוציה שונה. ככה שיש תפרים שיהרסו את ההרגשה.
#5 · לפני 17 שנים
למיטב ידיעתי ישנם שטחים שמשתמשים בחלק מהתמונות מGE לדוגמא Operation Desert Storm הטקסטורות הם מGE או מתמונות לווין אחרות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.