53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 משימות ניקיון (Sweep)
דיון

משימות ניקיון (Sweep)

6 הודעות 1,516 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אהלן לכולם,
כולכם מכירים את טיסות הSweep, משימת אוויר-אוויר שמטרתה לחסל כמה שיותר מטוסי אויב.
עכשיו יש לי שאלה, האם יש טקטיקה מסויימת למשימה הזו? תמיד כאשר אני עושה אותה אני גומר כשאני מאוד רחוק מהגבול ודופקים לי SA-14 בזנב, האם יש זמנים מסויימים או מקומות לתקוף בהם? האם יש תוכנית מסויימת שצריך להכיר מראש במשימה הזאת?

מה השיטה שלכם?

תודה רבה לעונים. 😎
#2 · לפני 17 שנים
בעיקרון יש לך נקודות ציון שאתה צריך להגיע אליהם, ולרוב כתוב לך לדוגמא הגעה לנ"צ 3 לבצע סריקה, ואחרי זה לטוס לנ"צ 4 ובנ"צ 4 כתוב לך לחזור לנ"צ הקודם, ככה שאת הסריקה אתה מבצע מעל 2 נקודות הציון האילו. אם יש מטוס אויב, אתה לא אמור לטוס לתוך מדינת האויב על מנת לפגוע בו, פשוט להישאר בגבולות נקודות הציון ובמידה ויש אפשרות לתקוף, לתקוף.
#3 · לפני 17 שנים
אבל אלה משימות הגנה, אני חזק באלה כי יש משהו להתרכז סביבו, הבעיה היא שבSweep אין סביב מה להתרכז, בתדריך הם טוענים (בדרך עקיפה) שאני יכול לטוס לאן שבא לי רק לחסל מטוסי אויב.
#4 · לפני 17 שנים
afik_t_king, לפי כל הנתונים על מיקום[נ"צ, מיקום במפה, וכו'], כן צריך לחפש מטוסי אויב. אם יש אחד 20 מייל מנ"צ חיפוש ראשון, אתה טס אליו ומפיל אותו. SWEEP זה לא להגן, SWEEP זה לחסל מטוסי אויב.
יהונתן
#5 · לפני 17 שנים
InferNal, זה מה שהתכוונתי. כמובן שאם אתה רואה מטוס רחוק קצת מהנ"צ המטרה שלך להפיל אותו. אבל אתה לא תתחיל לרדוף עכשיו במטוס ב160 מייל.
#6 · לפני 17 שנים
כאן כל הבעיה - שאם אני בא לאחד שנמצא קרוב הוא תופס מהירות ובורח, איך אני יודע אם אני תוקף אחד שבא להכנס לגבול שלי או אחד שסיים ובורח?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.