127 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור פעולות בזמן שאין פיקוח - IVAO
דיון

פעולות בזמן שאין פיקוח - IVAO

9 הודעות 1,990 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום לכל חברי IVAO,
עד כמה שאני יודע כאשר נמצאים באוויר ואין פיקוח אז משנים לתדר 122.800 שזה יוניקיום.
מה שאני רציתי לשאול זה לאן אני משנה את התדר שלי בזמן שאני על הקרקע או לקראת נחיתה כשאין פיקוח, ליוניקום או למגדל פיקוח? וגם ממי מקבלים אישור להתנעה?

דבר נוסף שרציתי לשאול זה איך אני מנווט בזמן טיסת IFR? אני תמיד רואה אנשים ממריאים ונוחתים במקומות שאין בהם פיקוח וטסים טיסות IFR, איך הם עושים את זה? 😱

ושאלה אחרונה... ראיתי שכל יום הוא יום מסויים בו מחוברים בארץ מסוימת למשל "יום אונ-ליין, צרפת שעה 1900Z" מתי יש את הימים של ישראל?

זה הכל,
תודה לעונים 😎
#2 · לפני 17 שנים
עם אין פיקוח את רק על תדר אחד: 122.800, ללא הבדל במצב הטיסה(טיפוס, שיוט, נחיתה).

כאשר אין פיקוח אתה הוא זה שנותן אישורים לעצמך, איך שאתה מוכן אתה רשאי.

לגבי IFR, זה נושא שלומדים בנפרד מכל דבר אחר.
אחרי שיודים איך עושים IFR טסים בכל "חור" בעולם ולמרחקים יותר ארוכים מאשר בראיה.

בקשר ל-""יום אונ-ליין, צרפת שעה 1900Z" בארץ זה ימי שבת בערב(מ2000 מקומי).
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#3 · לפני 17 שנים
Freeflight כתב/ה:שלום לכל חברי IVAO,
עד כמה שאני יודע כאשר נמצאים באוויר ואין פיקוח אז משנים לתדר 122.800 שזה יוניקיום.
מה שאני רציתי לשאול זה לאן אני משנה את התדר שלי בזמן שאני על הקרקע או לקראת נחיתה כשאין פיקוח, ליוניקום או למגדל פיקוח? וגם ממי מקבלים אישור להתנעה?

דבר נוסף שרציתי לשאול זה איך אני מנווט בזמן טיסת IFR? אני תמיד רואה אנשים ממריאים ונוחתים במקומות שאין בהם פיקוח וטסים טיסות IFR, איך הם עושים את זה? 😱

ושאלה אחרונה... ראיתי שכל יום הוא יום מסויים בו מחוברים בארץ מסוימת למשל "יום אונ-ליין, צרפת שעה 1900Z" מתי יש את הימים של ישראל?

זה הכל,
תודה לעונים 😎

נועם אני רואה שאתה הולך ללמוד בIFS... אז תתמקד בVATIL כי לשם אתה מיועד ולא לIVAO..
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#4 · לפני 17 שנים
shachar92 כתב/ה:[quote="Freeflight"]שלום לכל חברי IVAO,

זה הכל,
תודה לעונים 😎

נועם אני רואה שאתה הולך ללמוד בIFS... אז תתמקד בVATIL כי לשם אתה מיועד ולא לIVAO..[/quote]

תן לו לטוס איפה שהוא רוצה ולא איפה שאתה רוצה.

עד שיתחל מחזור 15 בIFS הוא יכול לסיים ללמוד את הכל(VFR/CVFR+IFR) בצורה פרטית.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#5 · לפני 17 שנים
shachar92 כתב/ה:
נועם אני רואה שאתה הולך ללמוד בIFS... אז תתמקד בVATIL כי לשם אתה מיועד ולא לIVAO..

כמו שאני רואה, מנהל התעופה הוירטואלי הולך להשמיד אתכם
כך שאולי באמת עדיף שהוא יתחיל ללמוד על איבאו..
חבל על הזמן שלו....

ונועם, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי או בסקייפ shezif.net
אני בכייף אלמד אותך בצורה מקצועית CVFR ifr וכל מה שאתה צריך
#8 · לפני 17 שנים
shezif כתב/ה:[quote="shachar92"]

כמו שאני רואה, מנהל התעופה הוירטואלי הולך להשמיד אתכם
כך שאולי באמת עדיף שהוא יתחיל ללמוד על איבאו..
חבל על הזמן שלו....

[/quote]
נו באמת.... 😄
אלעד זיירמן
מנהל פורום-VATIL

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.