61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 פיקוח אווירי קרבי
דיון

פיקוח אווירי קרבי

19 הודעות 3,529 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שגיא זה יצריך שינוי בקוד של פאלקון, שאין לנו. תוכנות חיצוניות אפשר לעשות כל עוד יודעים להתממשק עם פאלקון.
אגב באלייד אני יודע בוודאות שיש תקלות, נדיר מאוד אבל קורה (גם במטוס וגם למשל טילים שמתפוצצים מייד אחרי השיגור). מאז 2005 קרתה לי תקלה אחת במטוס, כבר לא זוכר מהי. אחד המפתחים כתב על זה בפורום שם FRUGAL.
לגבי OF, יתכן וקיים גם לא יודע בוודאות.
#2 · לפני 17 שנים
RF לגבי התקלות ב F16 נראה לי שאתה לא כ"כ מדויק , פשוט אני מדבר מנסיון..אני לא יפרט מטעמי בט"ש אבל לא חסר תקלות(שלא בהכרח גורמות לנטישה), וגם אני מאד הייתי רוצה את האופציה הזאת של לדמות תקלות באמצע הטיסה .. יכול להוסיף המון
#3 · לפני 17 שנים
טוב אני הבנתי שאתם מתכוונים לנבור קצת בקוד אז אם לא אז לא משנה... 🙂

ורק לפרוטוקול.....לגבי תקלות כאלו או אחרות בתעופה....אז יש ויש מספיק ...מניסיון המועט שלי בח"א קרעתי את התחת מספיק בתיקון... 😉

שיהיה המשך דיון מהנה
#4 · לפני 17 שנים
אני יודע שאני גורם לאיבוד הנושא העיקרי של ההודעה שהוא בקרה אווירית אנושית בפאלקון, אבל בהחלט יש תקלות בפאלקון של היום. רק זה מאוד נדיר. יצא לי כמה פעמים לטוס והמנוע במצב מעולה בטיסה לנגב , פתאום מפסיק לפעול ואז צריך להתניע מחדש והכל חוזר להיות תקין. זה קרה לי פעמיים, וקרה לכמה שהייתי איתם במולטיפלייר שלא הבינו מה גרם למנוע להפסיק לפעול כמו במציאות פתאום בלי שום סיבה.
במציאות הסיבות לכך רבות, ציפורים שנכנסות לקונס אוויר, חפצים שונים, שקיות ניילון באוויר, או סתם תקיעה של הטורבינה של הכונס אוויר, ועוד.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.