58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שלום לכולם, עלה לי רעיון...
דיון

שלום לכולם, עלה לי רעיון...

23 הודעות 3,536 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
dudu002, יוצא באמצע, זה כבר לא משו שאפשר לעבור עליו. אצלי אם אתה טס דרך ענן אז נתקע וקורס
לפעמים קורס כשאני עושה RECON בקמפיין
טסתי עם חברים, והמטוס של המחשב נעצר באמצע המסלול
וכו'...
יהונתן
#2 · לפני 17 שנים
ויש גם את בעיית הכנפיים של האף-14, מטוסים לא מושלמים, מוואריקים שלא פוגעים בספינות, AI באף 22 שלא מקשיבים, חצי מהדוגפייטים לא עובדים, אין אקמי, בעיית הלווין, ויש התרסקויות של המשחק והרבה.

אבל זה לא נורא כל-כך, אפשר להסתדר, עוד מעט יהיה גם פאטצ' בכל אופן...
#3 · לפני 17 שנים
Freeflight, מה זה בעיית הכנפיים ומטוסים לא מושלמים?
יהונתן
#4 · לפני 17 שנים
השאלה עם ב OPEN FALCON 4.7 הרזולוציה ברמה גבוה כמו בFF5.. אם כן אני גם יתחיל בOF
#5 · לפני 17 שנים
יהונתן, בעיית הכנפיים היא שיש בעיה בכנפיים של האף-14, פשוט אין להם את הצבע של הסקין אלה סתם צבע מוזר. יכול להיות שזה רק אני, אני עומד להוסיף את זה שם לדיון באגים של פורום FF אז תוכל לראות.

מטוסים לא מושלמים זה מטוסים שפשוט חסרים להם עדיין קוקפיטים כי עוד לא סיימו אותם לגמרי, למשל האף-18 והA10 שיש להם רק קוקפיט תלת מימדי ואין להם דו-מימדי, או הF-16A שחסר לו הקוקפיט הייחודי אז מקבלים קוקפיט של F-16CJ. בפאטצ'ים הבאים הולכים להוסיף אותם.
#6 · לפני 17 שנים
אוקיי חברים קראתי את התגובות של כולם, אני מקבל על עצמי את ההחלטה לטוב ולרע, אני מקים בית ספר לטיסה ב-OPEN FALCON וטייסת אימון אחת (140) שתטיס את מטוסי ה-F16A נץ ותאמן את בוגרי בית הספר לטיסה.

כל מי שרוצה ללמוד לטוס בפאלקון ולהיות טייס יכול להצטרף לבית הספר לטיסה שיפתח בקרוב.

אין לכם AF או OF או RV או פאלקון4 המקורי? אל דאגה, בית הספר לטיסה ידאג לכם להכל , ובעיקר אנחנו נתמקד על OF שאותו אפשר להוריד חינם וגם את פאלקון4 המקורי יש קישור הורדה חינם ככה שזאת לא הבעיה.

חבר'ה מי שרוצה להצטרף ולקבל קישורי הורדה להכל, שידבר איתי כאן בפורום .

תודה מראש ובהצלחה.
#7 · לפני 17 שנים
ברכות על היוזמה. אני ממליץ לשקול לבצע את הקורס על ברק ולא נץ (למרות הקריצה למציאות של קא"מ) כיוון שבפאלקון אין אוויוניקה של נץ וככה זה יהיה רלוונטי יותר להמשך.
#8 · לפני 17 שנים
F-16Barak, החלטה אמיצה. אני מקווה שתזכה להצלחה בעניין!
דרך אגב, יש אפשרות שתוכל לקבל כאן פורום פרטי בשביל הטייסת וכל ענייני הביס"ט, אם תרצה.
צריך לדבר עם LOL לגבי הכל אבל זה עניין מהיר.

בכל מקרה- בהצלחה!

נ"ב: מקווה שתתן לכל הספקנים שראינו איזו בעיטה וירטואלית בתחת.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.