·
לפני 17 שנים
אהלן, אני די חדשה כאן בפורום וקיבלתי מיונים לצוות אוויר, הבנתי שיש שלב של מבחנים פסיכוטכנים בנייר ועפרון ורציתי לדעת אם זה שאלות אמריקאיות או כאלו שאני צריכה לעשות כל מיני חישובים ואם כן האם אני צריכה לדעת כל מיני דברים כמו חילוק ארוך למשל ונוסחאות קוסינוס וסינוס..דברים פשוטים כאלו...אני אשמח אם מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על המצב 🙂
דבר שני הציעו לי להיות גם מאבחנת פסיכוטכנית והבנתי שזה חוסם לי את המשך המיונים לטייס אבל רק אם עברתי את השלב השני של המיונים (למאבחנת) כי למאבחנות פסיכוטכניות יש גישה לשני מיונים הראשונים של טייס, רציתי לדעת מה הסיכוי שירפא יתנו לי להמשיך במיונים אם אהיה מאבחנת פסיכוטכנית? (נאמר לי שאני יכולה לבקש), מחר יש לי את המיון הראשון של המאבחנות ושבוע הבא צוות אוויר כך שהמיון השני יהיה אחריי צוות אוויר...
תודה לכל מי שיוכל לעזור לי 🙂
דבר שני הציעו לי להיות גם מאבחנת פסיכוטכנית והבנתי שזה חוסם לי את המשך המיונים לטייס אבל רק אם עברתי את השלב השני של המיונים (למאבחנת) כי למאבחנות פסיכוטכניות יש גישה לשני מיונים הראשונים של טייס, רציתי לדעת מה הסיכוי שירפא יתנו לי להמשיך במיונים אם אהיה מאבחנת פסיכוטכנית? (נאמר לי שאני יכולה לבקש), מחר יש לי את המיון הראשון של המאבחנות ושבוע הבא צוות אוויר כך שהמיון השני יהיה אחריי צוות אוויר...
תודה לכל מי שיוכל לעזור לי 🙂