·
לפני 17 שנים
69LSD, הקטע של המשפט שדה בהחלט נחמד, מסכים איתך
אבל עדיין, אתה לא יכול ללכת ככה, לעצום עיניים, ולהגיד ש"זה בעיה שלו הוא ידע את זה כשהלך לקרבי"...
זה לא נכון, אתה הולך לקרבי בידיעה שאם נשארת פצוע בשטח, יחזרו אליך.
וזה ממש לא מה שקורה עם גלעד..
Madrid1, אתה בהחלט צודק, מילה במילה.
אגב, בשורה משמחת שיצא לי לקרוא היום בעיתון:
אולמרט מינה ועדה מיוחדת, שתחפש איך - במסגרת החוק הבינלאומי - להפוך את התנאים של הרוצחים שאצלנו בבתי כלא לתנאים כמה שיותר דומים לשל גלעד.
רק בשורות טובות מהועדה הזאת אני מקווה לשמוע.
ועוד דבר קטן לכל אלה שמתנגדים לשחרור - עכשיו, תחשבו בהיגיון.
חס וחלילה, אתם הייתם קרובי משפחה\חברים טובים של גלעד, מה עכשיו הייתם עושים.
הייתם מדברים כמו שאתם מדברים עכשיו?
הייתם כלכך בטוחים בדברים שאתם אומרים?
אני מאה אחוז שלא.
אתם יודעים כמוני שמה שאמרתי פה הוא נכון - למחבלים האלה כבר יש תחליף, הרי עם כמות המחבלים שנמצאת אצלינו, אפשר לפתוח ולסגור ארגוני טרור. ללא תחליף החמאס היה קורס מזמן. לכן לשחרר אותם חזרה לעזה לא יעשה כלום...
לשחרר אותם לאיו"ש, זה כבר שונה לגמרי. שם למיטב הבנתי[וגם כמו שכתוב בעיתון], אין תשתיות טרור כמו בעזה, ולכן שם הם יעשו בעיות. אבל שחרור לעזה לא יעשה בעיות...
אבל עדיין, אתה לא יכול ללכת ככה, לעצום עיניים, ולהגיד ש"זה בעיה שלו הוא ידע את זה כשהלך לקרבי"...
זה לא נכון, אתה הולך לקרבי בידיעה שאם נשארת פצוע בשטח, יחזרו אליך.
וזה ממש לא מה שקורה עם גלעד..
Madrid1, אתה בהחלט צודק, מילה במילה.
אגב, בשורה משמחת שיצא לי לקרוא היום בעיתון:
אולמרט מינה ועדה מיוחדת, שתחפש איך - במסגרת החוק הבינלאומי - להפוך את התנאים של הרוצחים שאצלנו בבתי כלא לתנאים כמה שיותר דומים לשל גלעד.
רק בשורות טובות מהועדה הזאת אני מקווה לשמוע.
ועוד דבר קטן לכל אלה שמתנגדים לשחרור - עכשיו, תחשבו בהיגיון.
חס וחלילה, אתם הייתם קרובי משפחה\חברים טובים של גלעד, מה עכשיו הייתם עושים.
הייתם מדברים כמו שאתם מדברים עכשיו?
הייתם כלכך בטוחים בדברים שאתם אומרים?
אני מאה אחוז שלא.
אתם יודעים כמוני שמה שאמרתי פה הוא נכון - למחבלים האלה כבר יש תחליף, הרי עם כמות המחבלים שנמצאת אצלינו, אפשר לפתוח ולסגור ארגוני טרור. ללא תחליף החמאס היה קורס מזמן. לכן לשחרר אותם חזרה לעזה לא יעשה כלום...
לשחרר אותם לאיו"ש, זה כבר שונה לגמרי. שם למיטב הבנתי[וגם כמו שכתוב בעיתון], אין תשתיות טרור כמו בעזה, ולכן שם הם יעשו בעיות. אבל שחרור לעזה לא יעשה בעיות...
יהונתן