74 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה דימוי תקיפת הכור בעירק
דיון

דימוי תקיפת הכור בעירק

16 הודעות 3,444 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
האם יש איזשהו משחק שאפשר לדמות איתו את תקיפת הכור בעירק?
אני מתכוון שממש המשימה היא כמו שהייתה לטייסים ב81?
#3 · לפני 17 שנים
... מכיוון שאני לא כל כך מומחה במשחקים כמו פאלקון ולוק-און הייתה רוצה משחק קצת פחות מסובך...
#4 · לפני 17 שנים
saar כתב/ה:... מכיוון שאני לא כל כך מומחה במשחקים כמו פאלקון ולוק-און הייתה רוצה משחק קצת פחות מסובך...

אין פחות מסובך אחי 😂
#5 · לפני 17 שנים
אה.. טוב תודה אני יתחיל לשחק ולהתאמן במשחקים האלה.
דרך אגב, מה אתם ממליצים? falcon 4.0 או allied force?
#6 · לפני 17 שנים
מתברר שFalcon 4.0 מכיוון שעליו יש הכי הרבה פאטצ'ים וחידושים שמובילים לRV, OF,FF וFF5.

(אם כי גם באלייד פורס אפשר להגיע לFF5.)
#8 · לפני 17 שנים
H.A.W.X , אפילו פאלקון לא מתקרב אליו מבחינת הריאליזם 🙂
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#9 · לפני 17 שנים
אבל HAWX הוא לא ממש סימולטור. הוא משחק טיסה כמו WOI. טייס אוטומטי זה בלחיצת כפתור. בפאלקון אתה מכוון אותו, אתה לא משנה לפצצה וזורק, אתה עושה מה שטייסים אמיתיים עושים והוא יותר ריאליסטי (ולפי דעתי מועדף).
#10 · לפני 17 שנים
saar כתב/ה:אבל HAWX הוא לא ממש סימולטור. הוא משחק טיסה כמו WOI. טייס אוטומטי זה בלחיצת כפתור. בפאלקון אתה מכוון אותו, אתה לא משנה לפצצה וזורק, אתה עושה מה שטייסים אמיתיים עושים והוא יותר ריאליסטי (ולפי דעתי מועדף).

אתה מודע לזה שזה היה בציניות ,כן?
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#11 · לפני 17 שנים
Cooler4004 כתב/ה:[quote="saar"]אבל HAWX הוא לא ממש סימולטור. הוא משחק טיסה כמו WOI. טייס אוטומטי זה בלחיצת כפתור. בפאלקון אתה מכוון אותו, אתה לא משנה לפצצה וזורק, אתה עושה מה שטייסים אמיתיים עושים והוא יותר ריאליסטי (ולפי דעתי מועדף).

אתה מודע לזה שזה היה בציניות ,כן?[/quote]

הבהלת אותי, לרגע חשבתי שאיבדת את שפיות דעתך 😂
#13 · לפני 17 שנים
בעיקרון אפשר בכוכב כחול... אם עדיין לא השמדת אותו... 😉
ofir peleg
#14 · לפני 17 שנים
איך בכוכב כחול אפשר לתקוף את הכור? זה לא אחד מהמשימות אז איך אני מגיע?
#15 · לפני 17 שנים
במשימות העתידיות. צריך לעבור אותן אחת אחת וזה מעיין התקפה שנייה של הכור אחרי שהם חזרו להעשרת אורניום או סיפור דומה.
ofir peleg

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.