75 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 S
בית פורומים בית ספר לטיסה אי אל 2 שאלה| איך מתחילים פה?
דיון

שאלה| איך מתחילים פה?

15 הודעות 3,525 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום לכם, אני חדש כאן 🙂
הגעתי לכאן כאשר חיפשתי קצת על הטייסת שלי באינטרנט, מסתבר שיש פה טייסים וירטואלים מהטייסת שלי.
רציתי לשאול איך מתחילים את כל תהליך הסימולטור והכל? זה ממש מעניין אותי ואני מאוד מעוניין לנסות.

אני חייל, משרת בכנף 1 בטייסת 110 למי שרוצה לדעת (:

תודה לעוזרים!
#3 · לפני 17 שנים
ברוך הבא!! 😄

איך מתחילים את כל תהליך הסימולטור? קונים סימולטור וג'ויסטיק ומתחילים ללמוד איך להשתמש בסימולטור 🙂

הנה כמה סימולטורים טובים:
Microsoft Flight Simulator, סימולטור הטיסה האזרחי הטוב בעולם.

IL1942, אני לא יודע עליו הרבה אבל הוא סימולטור טוב שעוסק במטוסי קרב ממלחמת העולם השנייה.

Falcon 4.0/Falcon 4.0 Allied force, סימולטורים שמתמקדים במטוס הקרב F-16, הם מאוד מדוייקים וטובים.

LOMAC, סימולטור שעוסק בכמה מטוסי קרב כמו F-15, F-16 וMig-29. גם עליו אני לא יודע הרבה, אבל הוא די נחמד.

מקווה שעזרתי לך ושוב ברוך הבא!
בהצלחה!
#4 · לפני 17 שנים
IsraelAF כתב/ה:משרת בתור מה? 😄

וברוכים הבאים אחי =]
אני טייס 🙂
חחח סתם סתם, אני פקיד מערות מידע בטייסת, אחראי על התוכנה של מדא ושביט(חימוש מטוסים).
#5 · לפני 17 שנים
שלום לך, בבקשה אל תפרט מעבר למה שכדאי שנדע מטעמי בטחון שדה.

ברוך הבא:
בית הספר לטיסה הוא לIL2 בלבד כיום, אני אישית ממליץ לך מאד על IL2 ניתן לקרוא על זה בפורום IL1946 (אותו משחק) שהוא סימולטור הקרב הכי טוב שיש. בלי טילים ובאלגנים רק אתה וה0.5ים של המוסטאנג שלך =]
ניתן לרכוש את הסימולטור בבאג בכ50 שקלים. תוודא שראית את האריזה בדיון השאלות הנפוצות בפורום IL2

בהצלחה
RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 17 שנים
אני יודע מתי להפסיק לספר על התפקיד שלי, יש לי מגבלות מסויימות וסיווג די גבוהה, ככה שלספר אני לא אספר כלום חח
בכל אופן, לגבי התוכנה. אין איזושהי תוכנה לניסיון קטן של סימולטור, סתם ללמידה?
#8 · לפני 17 שנים
אם אני לא טועה יש דמו ל-IL-2 או ל-IL-2FB, אולי אפילו ל-Pacific Fighters. בכל מקרה אלו גירסאות מאוד ישנות של הסימ'. לדעתי חבל על המאמץ של ההורדה, שמעתי שאפשר להשיג את IL-2 Sturmovik: 1946 ממש בזול, תנסה לברר אם לחנויות מחשבים באיזור שלך יש אותו במוזלים (>50 ש"ח).

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#10 · לפני 17 שנים
ואם הוא רוצה קרבי?
מה FSX יעזור לו?
יש דמו לIL2 וLOMAC גם, הגרסאות ישנות ולא מייצגות את היכולות של הסימולטורים האלה היום (LOMAC אמנם לא התקדם הרבה מאז, אבל בהחלט שודרג , IL2 עלה כמה וכמה רמות)

חיפוש בגוגל יעלה אותם די מהר.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 16 שנים
על הדרך יש לי גם שאלה,
יש קורסים לFS2004?
איך כל העניין הזה הולך? זה עולה כסף?
#13 · לפני 16 שנים
אה וחובה בשביל זה מיקרופון?

נ.ב.
כשמשחקים ברשת זה יותר מעמיס על המחשב?
וגם אם טסים ברשת "בצורה לא חוקית" אז מה יקרה אם כך?
#14 · לפני 16 שנים
אל תשאל דברים שאתה לא רוצה לדעת את התשובה עליהם 😉
כל התשובות הרצויות נמצאות באתרי בתי הספר לטיסה.

ואגב, זה לא "על הדרך". הדיון הזה התחיל לפני יותר משנה והתגובה האחרונה בו גם כן. לפני שאתה כותב כאן בפורום עוד הודעה קרא בבקשה את חוקי הפורום (כן, זה ארוך, אבל זה מונע בעיות נהדר). אין מה להגיב בדיונים ישנים כל כך, ושוב- בחוקים הכל מוסבר 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#15 · לפני 16 שנים
Mike_69th כתב/ה:אל תשאל דברים שאתה לא רוצה לדעת את התשובה עליהם 😉
כל התשובות הרצויות נמצאות באתרי בתי הספר לטיסה.

ואגב, זה לא "על הדרך". הדיון הזה התחיל לפני יותר משנה והתגובה האחרונה בו גם כן. לפני שאתה כותב כאן בפורום עוד הודעה קרא בבקשה את חוקי הפורום (כן, זה ארוך, אבל זה מונע בעיות נהדר). אין מה להגיב בדיונים ישנים כל כך, ושוב- בחוקים הכל מוסבר 🙂

אופס, סליחה 🙂

לא שמתי לב.
אני אקרא את החוקים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.