51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים עברתי שלב אחד =]
דיון

עברתי שלב אחד =]

25 הודעות 4,945 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
זה האימייל של מדור צוות אוויר? air133@idf.gov.il

לשלוח להם מייל לשאול אם אני אמור לקבל זימון לצוות אויר?
#2 · לפני 17 שנים
בהצלחה אחי
ואל תתרגש יותר מידי מהמבדקים אתה עלול להראות מדדים לא רצויים של לחץ דם ודברים מעין אלה בגלל התרגשות

שוב בהצלחה
"אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"

רועי
#3 · לפני 17 שנים
pilot-ROY כתב/ה:בהצלחה אחי
ואל תתרגש יותר מידי מהמבדקים אתה עלול להראות מדדים לא רצויים של לחץ דם ודברים מעין אלה בגלל התרגשות

שוב בהצלחה

לפי דעתי ההתרגשות היא חלק מהעיניין ואי אפשר שלא להתרגש, הרי אתה מצפה לעבור את המבחנים האלה כל החיים,זאת התכלית שלך והגעת למבחנים האלה סוף סוף ואתה חייב אבל חייב לעבור הרי זה החלום ואין פשוט אין מצב של להתרגש .
*אל תפחד להתרגש ,מותר להתרגש קצת... אבל כך הכל בפרופרציה.
בהצלחה בהמשך הדרך וחג פורים שמח.
מני.
#4 · לפני 17 שנים
לא יודע מה איתכם חבר'ה לגבי סעיפי ראייה - קיבלתי פרופיל 97 עם סעיף ראייה קל מאוד. יש טייסים עם מספר 2 אני עם מספר 1, שזה יותר טוב מ2 .
בכל אופן דיברתי עם אלוף משנה בחיל האוויר (ראש מערך הבקרה בחיל האוויר, קרוב משפחה) שהרגיע אותי ואמר לי שיש טייסים עם 2 ושהסעיף זה לא מה שיפריע לי להיות טייס קרב ולהתקבל לקורס טייס. אני סומך עליו - הוא היה בקורס טייס הוא יודע דבר או שנים על חיל האוויר. בנוסף, עברתי מיוני שייטת , אולי יש מקום לציין שגם בשייטת בזימון רשום שחובה ראייה 6\6 ללא תיקון וגם פה לא תיהיה בעיה למי שניגש כי קורס טיס הכי דורש ראייה 6\6 בצבא ושמה מבריגים גם כאלה עם מספר 2 .
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#5 · לפני 17 שנים
Fox5inbound, מוזר מאודד
א' כל
קורס טיס לא דורש 6\6 ממזמן כבר לא
ועברת מיוני שייטת?<תעשה לי טובה ותדייק
עברת מיון ראושני-פסיכו לגדנע צלילה
מרי עוד לפניך..
אני יודע ששייטת 13 דורשים 6\6ככה ש אנלי מושג מה תעשה...
#6 · לפני 17 שנים
Fox5inbound כתב/ה:לא יודע מה איתכם חבר'ה לגבי סעיפי ראייה - קיבלתי פרופיל 97 עם סעיף ראייה קל מאוד. יש טייסים עם מספר 2 אני עם מספר 1, שזה יותר טוב מ2 .
בכל אופן דיברתי עם אלוף משנה בחיל האוויר (ראש מערך הבקרה בחיל האוויר, קרוב משפחה) שהרגיע אותי ואמר לי שיש טייסים עם 2 ושהסעיף זה לא מה שיפריע לי להיות טייס קרב ולהתקבל לקורס טייס. אני סומך עליו - הוא היה בקורס טייס הוא יודע דבר או שנים על חיל האוויר. בנוסף, עברתי מיוני שייטת , אולי יש מקום לציין שגם בשייטת בזימון רשום שחובה ראייה 6\6 ללא תיקון וגם פה לא תיהיה בעיה למי שניגש כי קורס טיס הכי דורש ראייה 6\6 בצבא ושמה מבריגים גם כאלה עם מספר 2 .

עברת את הגיבוש שייטת ???
אם כן.. אז מזל טוב אבל אני הייתי מעדיף טייס .
#7 · לפני 17 שנים
למיטב ידיעתי כדי להיות במגמת קרב אתה נדרש להתחיל את הקורס עם ראיה 6/6 ללא משקפיים. אפשר עדיין להתקבל לקורס עם משקפיים אבל זה לא יהיה במגמת קרב, ובתנאי שהמספר לא מעל 2, ללא צילנדר, ושעם המשקפיים אתה רואה 6/6. זה נכון שיש טייסי קרב עם מספר 2, אבל זה כי המספר עלה להם בשנותיהם הבוגרות אחרי הקורס.
#8 · לפני 17 שנים
היי אני חדשה כאן בפורום, ויש לי זימון לצוות אוויר, IsraelAF אתה יכול לפרט לי קצת על המבחנים שיש בצוות אוייר..או כל מי שיודע, אני אשמח לקבל קצת מידע... 😎 וכל מיני עצות...
תודה לכל מי שיעזור 😎
#10 · לפני 17 שנים
פשש...עוד מעט נצטרך לטשטש לך את הלוגו
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.