81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שאלה| אנטי אליאסינג.
דיון

שאלה| אנטי אליאסינג.

11 הודעות 2,416 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אהלן חבר'ה.
שמעו, אני החלטתי שאני רוצה לשפר גרפיקה, ושמתי על AA של 16X.
הכל טוב ויפה, חוץ מהמסך חימוש, שנראה ככה:

למישהו יש פיתרון?

ד"א - אני כן משתמש בשטח ישראל, עכשיו פשוט בדקתי משו בשטח אחר...
יהונתן
#3 · לפני 17 שנים
נדמה לי שהשאלה הזו כבר הועלת פה, תנסה את הפתרון של מיכאל. וגם לשנות קצת את הרזולוציה, תבדוק כרטיס מסך.
#4 · לפני 17 שנים
Mike_69th כתב/ה:שמעתי על הבאג הזה...
זה קורה רק עם 16X?

אם לא, עדיף להשתמש ב 8X על נגזרותיו. ההבדל זעיר (במיוחד ברזולוציות מעל 1024X76😎.

הרזולוציה שלי זה בדיוק זה אז נקווה שההבדל באמת זעיר...
אני אבדוק 8X ואראה
ד"א, יש לי כמה אפשרויות: 16X
16XQ
8X
8XQ[ועוד כמה, אבל הם פשוט לא יעשו מספיק הבדל בטח...]
מישהו יודע מה הQ אומר?[אני בכל מקרה על 16XQ]
יהונתן
#5 · לפני 17 שנים
זה לא משנה כמה AA תשים
זה באג ידוע בAA בכ.מסך של NVIDIA בפאלקון
פשוט מתי שזה קורה לך
תלחץ על
ctrl alt delte ותחזור למשחק וזה יעלם
זהו.
#6 · לפני 17 שנים
מגניב...פתרון של מזעור והחזרה ?
נחמד..

InferNal, סימוני האותיות אצל NVIDIA השתנו מדי פעם ולפעמים קיבלו משמעויות שונות מהחברה, כך שלא ניתן לדייק ממש בהגדרות, אבל אני אנסה:
(נכון לכרטיסי מסך החל מסדרה 8- התחילו שימוש בדגימות coverage שבעצם בודקות רק האם הפיקסל נמצא במקום הנכון ולא את הצבע שלו- לכן חוסכים ביצועים)

8X- משתמש בדגימת 4X רגילה אבל נוספות 4 דגימות Coverage שמעלות את הרמה ל8X ויזואלית.
כלומר שאנחנו מרויחים החלקת שינון באיכות כמעט זהה ל8X אבל בביצועים גבוהים יותר שאופיניים ל 4X.
8XQ - האות Q בד"כ מסמלת Quality. המצב החלקת השינון הזה מתבצעות 8 דגימות צבע ומיקום בכל פיקסל (בניגוד ל4 במצב הקודם) ולכן האיכות גבוהה יותר. הביצועים נמוכים יותר בהתאם.

16X- מתבעות 4 דגימות לפיקסל (כמו במצב 4X) ונוספות 12 דגימות coverage שמביאות את המצב לכמעט זהה ל16X רגיל עם ביצועים מעט נמוכים יותר ממצב 4X
16XQ- מתבצעות 8 דגימות צבע ומיקום בפיקסל ונוספות 8 דגימות מיקום, האיכות גבוהה יותר מהמצב הקודם והביצועים מתקרבים ל 8X.

אני אישית מעדיף את המצבים המשולבים (אלה שמכילים את האות S בשם) כי הם נותנים איכות גבוהה, בגלל שילוב של מצב ריבוי דגימות ודגימת יתר קלה. 4XS איכותי יותר מ4X וכו'.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 17 שנים
אין לי 4XS, יש לי רקXQ...
בכל מקרה, תודה לכם על התשובות, אני אשחק עם זה ונראה אם יש לזה תיקון...
יהונתן
#9 · לפני 17 שנים
djmid, אני משתמש בNHANCER, היא מכילה הרבה יותר אפשרויות מהדריבר של NVIDIA (ליתר דיוק, היא מכילה גישה לאפשרויות האלה שקיימות בדרייבר אבל נוידיה התקמצנה לתת לנו גישה אליהן מהדריבר) ויש לה חלון קטן בצד שמציג מידע מפורט לגבי כל אפשרות שאתה מקליק עליה.

אני לא אתן לך צילום כי אני לא רוצה שתלך לפי מה שמוגדר אצלי 🙂 זה אינדיבידואלי 😉 למשל אני לפעמים מקריב FPS בשביל איכות ויזואלית. אני ארגיש רע אם מישהו יגדיר משהו כמו אצלי ויתלונן אח"כ שהסימ' לא זז.
חוץ מזה שבדריבר ההגדרות לא תואמות את האמיתיות שאני משתמש בהן.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.