63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מהירות במטוס-הדבר הכי חשוב?
דיון

מהירות במטוס-הדבר הכי חשוב?

22 הודעות 3,557 צפיות לפני 17 שנים
#2 · לפני 17 שנים

וFREEFLIGHT אתה טועה בגלל שהF-15 וחזק
מהF-16 ודווקא כן יש יותר טוב מF-16 הF-22 והF-35

הF-15 הוא סתם מיושן, האף 22 לא טוב יותר מF16 אלה הוא סתם חמקן, והF35 אולי שווה לF16 והוא גם חמקן. 🙂
#4 · לפני 17 שנים
Freeflight, מאיפה הפלצת את זה? הF-22 נושא יותר טילים, יש לו ראדאר מתקדם יותר, חמקנות זה חשוב בקרב אויר, יש לו תמרונים טובים יותר, והוא מהיר הרבה הרבה יותר[שזה גם פאקטור חשוב]. הF-35 גם הרבה יותר טוב מהF-16..
והF-15 לא סתם מיושן, עובדה שהוא עוד טס בכל העולם. גם הF-16... זה שני מטוסים מצוינים וחדישים... מחדשים אותם כל הזמן, עוד שדרוגים פה עוד שדרוגים שם...
יהונתן
#5 · לפני 17 שנים
WTF

Freeflight, זה נשמע כמו פאנבוי של F-16 מדבר...
אתה מדבר על יכולות חמקנות כאילו הן דבר רע, קורא לראפטור נחות (טענה בלתי שפויה), הבז מיושן?! בכיף, תראה לי מה יכול להחליף אותו (מה מיושן ב15 בדיוק?) בכמות ובמחיר יעילים.

איך ה35 "שווה" ל16?
אני דורש הסברים.

חתיכת פרובוקציה העלית...

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 17 שנים
מייק, יש לו דבר אחד נכון, יש בזים משנת 75'.. זה די ישן... כמובן אבל שעכשיו כולם שודרגו, והם עדיין המטוסים הכי טובים באזור, והבזים מאז ומתמיד היו מהמטוסים הכי טובים שיש.
יהונתן
#7 · לפני 17 שנים
אם אתה שואל אותי מהירות ספציפים של מטוס זה דבר מאוד חשוב... מהירות מירבית של מטוס זה דבר פחות חשוב !

מה שכן חשוב בהחלט אלו המנועים הכ'ח הדחף...

ככל שהמנועים חזקים והמטוסים קלים ככה הם זריזים יותר ויעילים יותר !
עכשיו לF-15 יש מנועי F100-PW220 שמפיקים כל אחד 18000LB
לניצים יש את אותו המנוע אבל מנוע בודד!
לברקים יש מנוע F110-GE100 שמגיע ל-27000 במבער מלא... מה שנותן למטוס תגובות חדות וזריזות!
לסופות יש מנוע F100-PW229 שמפיק 29000 ליברות אבל צריך להבין שהסופה גם שוקלת הרבה יותר מהברק בעיקר בגלל הCFT
ולכוכב הF15I יש שני מנוע F110-PW229 שנותנים לו את היכולת לשאת כל כך הרבה תחמושת... וביעילות רבה!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.