79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה בנוגע לראדאר אויר קרקע
דיון

שאלה בנוגע לראדאר אויר קרקע

20 הודעות 3,300 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום לכולם,
יש לי שאלה בנוגע לראדאר אויר קרקע ב-RV.
כאשר יש מולי שדה תעופה ואני מנסה לאתר אותו בראדאר,אמורה להתקבל תמונה של השדה עם המסלולי טיסה וכל מה שמסביב. בפועל, לא משנה באיזה תת מוד אני (רגיל, EPX או DBS) אני מקבל רק תמונה של הנקודות הרגילות ולא של המסלולים. ניסיתי לשחק עם הראדאר GAIN (שיפט 3 או 4) וזה לא עזר.
יש למישהו פיתרון איך אני יכול לקבל תמונת ראדאר יותר מפורטת עם מסלול טיסה?

דרך אגב, כבישים אני כן מצליח לראות

תודה רבה

שרון
#4 · לפני 17 שנים
זו תמונה שאני לקחתי מהמשחק. אני מול שדה התעופה, סמן הראדאר שלי בדיוק עליו ומה שאני מקבל בראדאר זה את איזור השדה, מבנים אבל לא את מסלולי הטיסה.

לעומת זאת, זאת תמונה שלקחתי ממדריך הראדאר המעולה של Stephen ‘HotDogOne’ French - f4_AN-APG-68-v5, ובה רואים בבירור את איזור שדה התעופה, כולל מסלולים.

למישהו מחברי הפורום יש עצה?

תודה רבה

שרון
#6 · לפני 17 שנים
בשום מוד מארבעת המודים של הראדאר אויר קרקע אני לא מקבל את תמונת המסלולים וגם שינוי גובה הטיסה לא פותר את זה...

חשבתי אולי זה בסטינג של המשחק עצמו - או בקובץ של RV שבו משנים הגדרות או בקובץ SETUP במשחק עצמו. אבל לא מצאתי איזה משהו שיכול לעזור.

איזה תמונה את מקבל אצלך במשחק?
#9 · לפני 17 שנים
באופציות גרפיות ישנן אפשרויות ADVANCED תוודא שכולן מופעלות בייחוד TURN GM TO TEXTURE אם היא קיימת בFF4.

לי זה עובד מעולה עם האפשרות ולא עובד בלעדיה
RifleFighter
רמי וייברמן

#11 · לפני 17 שנים
ניסיתי ולא עוזר...אבל התקנתי במקביל את OF ושם זה עובד יופי...

תודה על העזרה המהירה...מה היינו עושים בלעדיכם???

שרון
#15 · לפני 17 שנים
גם את זה כבר ניסיתי....יש לי ATI 1600X

העניין הוא שהכל עובד בסדר..כל המערכות של המטוס, החימוש, הכל סבבה..רק העניין הקטן הזה.והמעניין הוא שב-OF זה עובד בסדר..כלומר זה בעיה כנראה בהתקנה של ה-RV

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.