·
לפני 17 שנים
אהלן חברה
תקשיבו הטייסת חוזרת ובגדול
הקפאת הטייסת היתה הכרחית מכל בחינה אפשרית בין אם זה לימודים או החיים האמיתים
מחכה לנו עוד דרך ארוכה ומהנה,התחלנו יפה וחבל להרוס את מה שהצלחנו לבנות עד עכשיו
חברה הגיעה אלי מסקנה שאף אחד לא מעריך אותנו כטייסת רצינית אז יש לי כמה הפתעות בשבילם למרות שכמה חברה מ-116 מבינים את הניסיון שלי ליצור טייסת
אז ככה חוץ מזה שאני הולך לעדכן אותכם יש כמה דברים שאתם צריכים לעשות(בהמשך)
1.אנחנו נמשיך בסדר אימונים בימי רביעי
2.יצרתי קשר עם כמה טייסות בחו"ל בנוגע לאימונים ותרחישים איתם בינתיים רק אחת מהטייסות אישרה לי תרחישים אלה יבוצעו במועד קבוע מראש ע"י התארגנות סדירה מצדה של כל טייסת כלומר תדרוך המשימה או התרחיש (עדיין לא ידוע באיזה סוג משחק נשחק) התארגנות סדירה של הטייסים וכדומה...
3.אנחנו ננסה כמה שאפשר להשתתף בקמפיין שמורץ כרגע ע"י 102nd ובכל קמפיין עתידי
4.המוד (HISTORY MOD)
הסבר
1.אימונים
סדר האימונים שלנו נכנס למסלול שונה הפעם אנחנו נתאמן על מטוסי הSpitfire והP-51
כלומר אנחנו נלמד כל דבר על טיסה ביתרון אנרגטי או טיסה במבנה תקיפה בין אם זה א"א או א"ק נכון שלמדנו עד עכשיו איך לשלוט במטוסים הנ"ל או איך לחפות על הWINGMAN אבל זה לא הכל
כדיי להכניס קצת כיף בדבר מצאתי כי יש ליישם את הלמידה בשטח זאת אומרת לצאת לטייסות בלובי ובקמפיין שמורץ כרגע.
באימונים אלו אנו נלמד איך להעבוד צוות תקיפה א"ק הפעם המוסקיטו לא יהיה מטוס התקיפה היחידי שלנו אנחנו נשתמש בכל מטוס הפצצה אפשרי חוץ ממטוסי הפצצה ארוכי טווח (B-29 FW-200 B-25....).
בקשר לא"א אנו נטוס בלובי כדי ליישם למידה זאת אומרת שאנחנו נטוס כגוף אחד נגד טייסים ברשת.
2.טייסות מחו"ל
נכון שיצרתי קשר עם טייסות מחו"ל אבל כלום עוד לא סגור הכוונה שלי פה היא בעצם לטוס נגד טייסת אחרת או עם טייסת אחרת בין אם זה אימון או תרחיש או משימה
התרחישים:התרחישים הינם משימות בסוג משחק COOP תרחישים אלה יכילו תנאים מסויימים ומשימות במגוון רחב כלומר אין משימה קבועה מראש אנו נטוס ונשתמש בכל מטוס אפשרי בזמן ובמקום שונה למשל תרחיש ראשון יהיה על "הקרב על בריטניה"(יבשתי) השני יהיה "יהו ג'ימה" (ימי)
אירגון זה יבוצע בסביבות ינואר שזה נותן לנו פחות מחודש התארגנות
השרת שבוא נשתמש יהיה השרת של אותה טייסת שנטוס איתה
מספר הטייסות אינו מוגבל זאת אומרת שתרחיש כזה יכול להתארגן על מספר לא מוגבל של טייסות.
משימות:המשימות הינם משימות מסוג משחק DOGFIGHT משימות אלה יכילו יעד מסויים עם הגבלת מטוסים וכדומה (סגנון התרחישים שהיינו עושים בVPN למי שמכיר)
הפעם אנו נטוס נגד טייסות בחו"ל ואולי גם בשיתוף טייסות מהארץ.
דוגמא:אנו נטוס כנף אל כנף עם טייסות מהארץ נגד טייסות בחו"ל ליעד מסויים לרוב זה יהיה הפצצת יעד מסויים כמובן שבמשימות אלה אנו נצטרך להראות עליונות אווירית ורצינות.
הערות:אני מקווה מאוד שתורץ מערכת סטאטוס על השרת,ארגון זה נעשה על ידי ואינו בטוח עד כו.
3.השתתפות בקמפין
מה שאני אומר פה זה בעצם שאנו כטייסת ישראלית צריכים להראות נוכחות בקמפיין והכי חשוב להנות (תאמינו לי טיסה בקמפיין זה עולם אחר לגמרי,אתם תבינו אני סומך עליכם)
ההשתתפות בקמפיין אינה חובה ולא משנה רמת הטיסה שלכם אתם יכולים בכיף לקחת חלק בזה.
כדי להשתתף יש צורך בהורדת המוד (HISTORY MOD)
4.המוד HISTORY MOD
מוד חדש מטעם 242 שאספו מודים ושטחים ושיפצו אותם
אפקטים חדשים סאונד מטוסים ועוד הרבה זה פשוט מערכת שלמה משהו מטורף כמעט כל המטוסים ניתנים להטסה בתוך תא הטייס מטוסים חדשים כגון SPITFIRE MK 1 ועוד מלא!
אני אישית נדהמתי ע"י מוד זה אני נוכל לערוך משימות על כל גבי השנים של מטוסי הבוכנה
יש שם תוספות של חיל האוויר יש שם חיל אוויר הישראלי+המיצרי ועוד הרבה
אנו נרבה לטוס אם מוד זה אז חובה להוריד
לינק למוד:http://www.preflight.us/HE/downloads-cat102.html
חברה יש להתקין אותו בתיקיה של המשחק לבדוק שהוא באמת עובד ואז להתקין את הפא'ץ לא
להילחץ למשחק עלול לקחת זמן לעלות.
בקשר לטיים ספיק מיקי יעדכן אותכם ותעדכנו אותי בקשר לימי שני ורביעי האם זה עדיין נוח לכם?
שאלות הערות תגובות והוספה או איזה שהיא בעיה עם המוד תפנו אלי
תודה.
ATraF
תקשיבו הטייסת חוזרת ובגדול
הקפאת הטייסת היתה הכרחית מכל בחינה אפשרית בין אם זה לימודים או החיים האמיתים
מחכה לנו עוד דרך ארוכה ומהנה,התחלנו יפה וחבל להרוס את מה שהצלחנו לבנות עד עכשיו
חברה הגיעה אלי מסקנה שאף אחד לא מעריך אותנו כטייסת רצינית אז יש לי כמה הפתעות בשבילם למרות שכמה חברה מ-116 מבינים את הניסיון שלי ליצור טייסת
אז ככה חוץ מזה שאני הולך לעדכן אותכם יש כמה דברים שאתם צריכים לעשות(בהמשך)
1.אנחנו נמשיך בסדר אימונים בימי רביעי
2.יצרתי קשר עם כמה טייסות בחו"ל בנוגע לאימונים ותרחישים איתם בינתיים רק אחת מהטייסות אישרה לי תרחישים אלה יבוצעו במועד קבוע מראש ע"י התארגנות סדירה מצדה של כל טייסת כלומר תדרוך המשימה או התרחיש (עדיין לא ידוע באיזה סוג משחק נשחק) התארגנות סדירה של הטייסים וכדומה...
3.אנחנו ננסה כמה שאפשר להשתתף בקמפיין שמורץ כרגע ע"י 102nd ובכל קמפיין עתידי
4.המוד (HISTORY MOD)
הסבר
1.אימונים
סדר האימונים שלנו נכנס למסלול שונה הפעם אנחנו נתאמן על מטוסי הSpitfire והP-51
כלומר אנחנו נלמד כל דבר על טיסה ביתרון אנרגטי או טיסה במבנה תקיפה בין אם זה א"א או א"ק נכון שלמדנו עד עכשיו איך לשלוט במטוסים הנ"ל או איך לחפות על הWINGMAN אבל זה לא הכל
כדיי להכניס קצת כיף בדבר מצאתי כי יש ליישם את הלמידה בשטח זאת אומרת לצאת לטייסות בלובי ובקמפיין שמורץ כרגע.
באימונים אלו אנו נלמד איך להעבוד צוות תקיפה א"ק הפעם המוסקיטו לא יהיה מטוס התקיפה היחידי שלנו אנחנו נשתמש בכל מטוס הפצצה אפשרי חוץ ממטוסי הפצצה ארוכי טווח (B-29 FW-200 B-25....).
בקשר לא"א אנו נטוס בלובי כדי ליישם למידה זאת אומרת שאנחנו נטוס כגוף אחד נגד טייסים ברשת.
2.טייסות מחו"ל
נכון שיצרתי קשר עם טייסות מחו"ל אבל כלום עוד לא סגור הכוונה שלי פה היא בעצם לטוס נגד טייסת אחרת או עם טייסת אחרת בין אם זה אימון או תרחיש או משימה
התרחישים:התרחישים הינם משימות בסוג משחק COOP תרחישים אלה יכילו תנאים מסויימים ומשימות במגוון רחב כלומר אין משימה קבועה מראש אנו נטוס ונשתמש בכל מטוס אפשרי בזמן ובמקום שונה למשל תרחיש ראשון יהיה על "הקרב על בריטניה"(יבשתי) השני יהיה "יהו ג'ימה" (ימי)
אירגון זה יבוצע בסביבות ינואר שזה נותן לנו פחות מחודש התארגנות
השרת שבוא נשתמש יהיה השרת של אותה טייסת שנטוס איתה
מספר הטייסות אינו מוגבל זאת אומרת שתרחיש כזה יכול להתארגן על מספר לא מוגבל של טייסות.
משימות:המשימות הינם משימות מסוג משחק DOGFIGHT משימות אלה יכילו יעד מסויים עם הגבלת מטוסים וכדומה (סגנון התרחישים שהיינו עושים בVPN למי שמכיר)
הפעם אנו נטוס נגד טייסות בחו"ל ואולי גם בשיתוף טייסות מהארץ.
דוגמא:אנו נטוס כנף אל כנף עם טייסות מהארץ נגד טייסות בחו"ל ליעד מסויים לרוב זה יהיה הפצצת יעד מסויים כמובן שבמשימות אלה אנו נצטרך להראות עליונות אווירית ורצינות.
הערות:אני מקווה מאוד שתורץ מערכת סטאטוס על השרת,ארגון זה נעשה על ידי ואינו בטוח עד כו.
3.השתתפות בקמפין
מה שאני אומר פה זה בעצם שאנו כטייסת ישראלית צריכים להראות נוכחות בקמפיין והכי חשוב להנות (תאמינו לי טיסה בקמפיין זה עולם אחר לגמרי,אתם תבינו אני סומך עליכם)
ההשתתפות בקמפיין אינה חובה ולא משנה רמת הטיסה שלכם אתם יכולים בכיף לקחת חלק בזה.
כדי להשתתף יש צורך בהורדת המוד (HISTORY MOD)
4.המוד HISTORY MOD
מוד חדש מטעם 242 שאספו מודים ושטחים ושיפצו אותם
אפקטים חדשים סאונד מטוסים ועוד הרבה זה פשוט מערכת שלמה משהו מטורף כמעט כל המטוסים ניתנים להטסה בתוך תא הטייס מטוסים חדשים כגון SPITFIRE MK 1 ועוד מלא!
אני אישית נדהמתי ע"י מוד זה אני נוכל לערוך משימות על כל גבי השנים של מטוסי הבוכנה
יש שם תוספות של חיל האוויר יש שם חיל אוויר הישראלי+המיצרי ועוד הרבה
אנו נרבה לטוס אם מוד זה אז חובה להוריד
לינק למוד:http://www.preflight.us/HE/downloads-cat102.html
חברה יש להתקין אותו בתיקיה של המשחק לבדוק שהוא באמת עובד ואז להתקין את הפא'ץ לא
להילחץ למשחק עלול לקחת זמן לעלות.
בקשר לטיים ספיק מיקי יעדכן אותכם ותעדכנו אותי בקשר לימי שני ורביעי האם זה עדיין נוח לכם?
שאלות הערות תגובות והוספה או איזה שהיא בעיה עם המוד תפנו אלי
תודה.
ATraF
Virtual Israeli DogFighters
-=VIDF~ATraF=-
E-MAIL:liran_o@yahoo.com
-=VIDF~ATraF=-
E-MAIL:liran_o@yahoo.com
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים