59 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח
דיון

שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח

213 הודעות 25,823 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
השטח הישראלי של OF 4.5 יעבוד על 4.6 ?
ואכן, אני כבר 'מת' לראות את העבודה הסופית - עד כה, נראה מדהים. תמשיכו כך חבר'ה. כבוד לקהילה.
ואגב, אחלה טילי אימון - רק רציתי לדעת אם הם בעלי DEMAGE 0 או שהם טילים רגילים רק עם הסקין?
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#2 · לפני 17 שנים
Eagle_King, למען ההגינות התמונה קצת "מרמה" משום שזה לא המודל המקורי של OF ויש איתו בעיות. אני מניח שהגיע מ RV [?]. הוא נכלל בשטח ישראל של METALHEAD ששוחרר ל OF [אגב זה גרם לי להתחיל את כל הפרויקט אז מגיע לו קרדיט]. למודל יש סקין ישראלי מדהים כמו שניתן לראות אז הכנסתי אותו באופן זמני לשטח שלי. יש עם המודל בעיות וכנראה בשטח הסופי אני אשתמש במודל המקורי שלמיטב ידיעתי אין לו סקין ישראלי עדיין...
לשאלתך יש קוקפיט תלת מימדי לא רע לבז, קוקפיט דו מימדי לא שידוע לי. עדיין פאלקון הוא סימולטור של F-16 לא משנה כמה יפים יהיו המודלים או הקוקפיטים... כך שהאוויוניקה נשארת של F-16. מבחינתי זה לא רלוונטי להטיס אותו. לא בדקתי אם יש לבז יכולות א-ק, אני מאמין שלא כי הוא מדמה את ה F-15C האמריקאי. אפשר להוסיף אם תפנה אותי למקורות מידע שאומרים שקיימת יכולת כזאת בח"א.
NightC4ster, - כרגע כל הבסיסים ברמה של ישראל סימן 2 גרסה 1.51 ל - AF - כלומר רמת דוד משופר מאוד ושאר הבסיסים נבחרו מהמבחר הקיים בפאלקון בהתאם לסוג הקרוב ביותר לבסיס במציאות. יש בחלק מהבסיסים של הנץ\ברק\סופה מבני טייסות. בהמשך אני בהחלט מעוניין לשפץ בסיסים נוספים אבל זה נמוך יותר בסדר העדיפויות לעומת הוספת מטווחים או שדרוג לטקסטורות קרקע.
Fox5inbound, הטילים גורמים נזק מזערי במקרה של פגיעה ישירה בלבד, זה בא לדמות פגיעת מסה במטוס בלי רש"ק.
אם אתה מתכוון בשאלתך לשטח של METALHEAD, אני מאמין שהוא יעבוד אבל לא יכלול את כל השיפורים של 4.6 בתחום המודלים ותיקוני DB.
#3 · לפני 17 שנים
Echo, אכן קיים קוקפיט דו מימד לבז והוא ברמה גבוהה מאוד.
ואכן קיימת יכולת א''ק למטוס.

הוא מגיב שונה בפניות ושאר הדברים מF-16 אבל יש לי הרגשה שזה "עדיין לא זה".
אני מקווה שמישהו ירים פעם אחת ניסיון לנסות ולסדר את המטוס לפאלקון. לדעתי זה יהיה שינוי מבורך.
עד אז נסתפק בF-16 או בF-15 איך שהוא 🙂
#4 · לפני 17 שנים
נכון שמודל הטיסה שונה ויש הבדלים מסויימים באוויוניקה כמו טווח גילוי מטרות במכ"מ, אבל עדיין התצוגות הן של F-16 ואני לא יודע עד כמה פאלקון מדמה טוב מטוסים שהם לא טוס על חוט. כמובן שכל אחד חופשי לעשות כרצונו...

עשיתי סדר בקוקפיטים התלת מימדיים ובטקסטורות של המטוס שרואים מבפנים. גם הזנב שתראו מבפנים יתאים לטייסת שבחרתם ושרואים במבט חיצוני.

החופה במטוסים הדו מושביים... גדולה משהו

-

"מטוס קרב של חיל האוויר התרסק היום סמוך לאשדוד עקב תקלה טכנית, הטייס נטש בשלום. מערך ה F-16 קורקע עד לקבלת...."

#5 · לפני 17 שנים
שלום לכולם

כמה הערות:

קודם כל כל הכבוד על היוזמה לכל העוסקים במלאכה, יישר כוח !

1. הפצצות והטילים הכחולים והאדומים צריכים להראות יותר חיוורים. הכחול הוא בכלל תכלת. כרגע זה נראה ממש אנימציה.
2. נץ 275 של הטייסת האדומה הוא חד מושבי ולא דו מושבי כפי שמופיע בתמונות.
3. הכונס נראה שחור למרות שהוא אמור להיות לבן לחלוטין.
4. הלוחית של החציה פשוט תוספת מבורכת, זה היה ממש חסר למי שרגיל לראות את זה בכל פעם שהוא נכנס לקוקפיט... כדאי להוסיף גם לנץ.
#6 · לפני 17 שנים
RIAIS תודה על הפידבק. בכל הערות נוספות אתה מוזמן לכתוב כאן או בפרטי אם אתה מעדיף ואני אשתדל לשפר. אגב מה תפקידך בחיל האוויר?

1. אני עובד רק על פי תמונות כדוגמת זאת:

ויש לי תמונות גם בטיסה - בכולן הצבעים נראים דומה לסקינים. אולי זה מטעה?

4. תודה, הלוחית הייתה אחד הדברים שהוספתי במאמץ להביא לתחושה שמטיסים "ברק" ולא "F-16C BLOCK 30 FIGHTING FALCON" 🙂 כמובן שנדרשה מעט צנזורה.
אני מכיר את הלוחית שבנץ אבל קודם צריך שיהיה לנו קוקפיט כזה לפאלקון.

לגבי 2 ו - 3, זה מעבר ליכולתיי ונדרשת עבודה של סקינרים \ מודלרים שאני אקבל בברכה.
#7 · לפני 17 שנים
ECHO אני טכנאי צוות קרקע F-16 בכיר בתחום האלקטרוניקה.

שים לב לצבע של ה-TER (הפיילון), הוא באמת כחול, אבל הפצצות הן יותר תכלת מאשר כחול.

אצלך הטיל והפצצות באותו צבע כאשר בתמונה הטיל יותר כחול מהפצצות.

דרך אגב, אהבתי שהצלחת להביא את המטוס בפאלקון עם אותה תצורה ולאותה זווית כמו בתמונה האמיתית...

אתה יכול להעביר את הלוחית מתחת ל-HUD כמו בברק 2 ?

ולקח לי שתי שניות להבין שהלוחית מצונזרת ושזה לא טעות...
#8 · לפני 17 שנים
שים לב לתמונות בשני העמודים האחרונים - הסקינים השתנו קצת במהלך הפיתוח. יש עכשיו הבדל בצבעים בין פצצות לטילים והסקינים קרובים למדי לתמונות.

יותר בעייתי למקם את הלוחית מתחת לתע"ל, יתכן ונדרשת עריכה למודל עצמו ולפחות ובפאלקון אין לה ממש מקום שם.
#11 · לפני 17 שנים
אני מעריך מאוד את העבודה שאתה עושה ואת ההשקעה שלך.
זה ניכר וזה פשוט מחמם את הלב.
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.

"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).
#13 · לפני 17 שנים
שלום איתי,
תמונות מדהימות
הנורים בתמונה הראשונה זה הנורים מOF 4.7? או שהחלפת אותם?

דור.
#15 · לפני 17 שנים
נראה מעולה, כל הכבוד.
אבל לפי מה שראיתי ב GE, המטווח נראה דווקא יותר כמו המטווח ב AF.
או שזה מטווח אחר?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.