66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח
דיון

שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח

213 הודעות 25,823 צפיות לפני 17 שנים
#2 · לפני 17 שנים
[quote="Echo"]i_hawk מעולה. הTILES של השטח האגאי, במיוחד השטחים החקלאים, נראים מתאימים מאוד לישראל - להבדיל מהHITILES שנראים אירופאים מדי ולכן אני לא משתמש בהם באזורים האלו. לגבי הטקסטורות של ODS זה ישלים פער בטקסטורות המדבריות שלא קיימות כלל ב HITILES. אני אצור איתך קשר בפרטי בהמשך ונראה איך אנחנו מתקדמים עם זה.

בינתיים תמונות מהשטח כרגע עם סכימה של עונת הסתיו, כיאה לזמננו 🙂

[/quote]

נשמע מעולה וגם נראה הרבה יותר טוב מה ששינית עד עכשיו...

אם צריך איזהשהי עזרה בקשרים ורשות להשתמש בחומר מוכן, אני תמיד יכול לעזור גם בקטע הזה... 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 17 שנים
"היום נתרגל תקיפת קלע במטווח. עבור לא-ק, חמש מפסקים...

אהה.. שעה 3, מצלמים אותנו.. חייך מהר 😂 "

#6 · לפני 17 שנים
תקיפת קלע עם זנב האטה?
האמנם?
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.

"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).
#7 · לפני 17 שנים
חחח מסכים... רגע של חוסר ריכוז כנראה...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#8 · לפני 17 שנים
claud - קומולוס 6 ב BMS CONFIG.

רגב צודק לחלוטין! זה צריך להיות עם פצצות גרר נמוך - שמתי לב שזה לא מסתדר לזה רק אחרי הפרסום אז כבר השארתי. לא חשבתי שמישהו ישים לב למען האמת... 🙂

עוד קצת ניצים:

בנבטים

נץ מהטייסת האדומה עט על חניך בקאמ"מ ששם לב מאוחר מדי...

...וברק
#11 · לפני 17 שנים
אחלה תמונות איתי... בעיקר האחרונה ממש ממש יפה... הדתקי"ם האלה מיוחדים לשטח ישראל?:thumbs:

דרך אגב, אני זוכר שפעם מישהו עבד ממש חזק על שידרוג רמת-דוד סימולטור... אני זוכר מודלים ממש יפים של דתקי"ם, אם אני זוכר טוב אפילו היו שם כיתובים בעברית על חלק מהם... האם זה נמצא בשימוש בשטחים שיש לנו? אם לא, הםא יש דרך להשיג את החומר הזה? כי נראה לי שמי שעבד על העסק כבר לא ממש בעניינים, נכון?

רק עוד הערה קטנה... לדעתי, הכחול של הפצצות אימון קצת יותר מידי "כחול" לא? לא בטוח בגוון של האמיתיות אבל בכל מקרה כחול כזה חזק גורם להן להיראות כמו אנימציה... במציאות הכחול תמיד יהיה רווי קצת, לפחות ככה נראה לי...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#12 · לפני 17 שנים
מסכים עם יוני. לפי דעתי הפצצות צריכות להראות קצת יותר wheatherd יותר דהויות.

הבחור שעבד על רמת דויד נקרא יקיר... הוא עזב לפני שנתיים שלוש , לפני כמה חודשים מכר פה את הקוגר שלו.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#13 · לפני 17 שנים
הדת"קים הם מפאלקון 4 המקורי, המודל בן עשור להערכתי 😄 אבל הם הדבר הכי קרוב שמצאתי לפאלקון.
זכורות לי תמונות משדרוג שיקיר עשה, אין לי את המודלים. מישהו יודע אם הוא עדיין בפורום? אני אנסה ליצור איתו קשר.

אני מסכים לגבי הגוון של הפצצות שהוא בעייתי, בחרתי כרגע לאחר די הרבה ניסיונות. בתמונות אמיתיות אגב הפצצות נראות תמיד בצבע חזק ולא דהוי כלל, כאילו הן נצבעו במיוחד לתערוכה \ מפגן... מה שדי הגיוני :?
אני אנסה לשנות ולהוסיף "לכלוך" - קיים כבר אבל קשה לראות בתמונות - ונראה איך יצא.
#15 · לפני 17 שנים
רמה גבוהה מאוד.
יישר כוח.
אני ממתין בדריכות לשלב שתרגיש בשל לשחרר את זה.
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.

"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.