55 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון שאלה למי שמנוי לבטאון חיל האוויר
דיון

שאלה למי שמנוי לבטאון חיל האוויר

13 הודעות 2,471 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום,

שלחו כבר גיליון חדש? או שהבעיה רק אצלי.
בכל מקרה המפיצים לא עומדים במועד הפצה, זה היה אמור לצאת כבר ממזמן, כבר סוף החודש.
#2 · לפני 17 שנים
לפי מה שאני יודע וזוכר,
רק בתחילת החודש בסביבות יום ראשון שני תקבל גיליון.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#4 · לפני 17 שנים
חשבתי לעשות מנוי עכשיו אני רואה שה"שירות" שלהם לא הכי טוב..
בתכלס שווה לעשות מנוי?
ויש חנויות שמוכרות את הגיליון יעני לא דרך מנוי?
#5 · לפני 17 שנים
מצטרף לשאלה האם כדאי לעשות מנוי עקב השירות
Tal-T, אתה יכול לקנות את הגיליון בכל מכולת או חנות אחרת שמוכרת עיתונים וגיליונות כמו לאשה וכו'...
אני הרבה פעמים רואה אבל כמובן שזה יוצא לך קצת יותר יקר מהמנוי. (24ש''ח במקום 12)
#6 · לפני 17 שנים
שמעו, בכל החנויות שמוכרות את הבטאון, הגליונות אוזלים מהר מאוד, זאת הסיבה שעשיתי מנוי.
וגם הגיליונות מגיעים לחנויות מאיחור כמו המנויים.
#7 · לפני 17 שנים
אני ממליץ מאוד, הוא מאוד מעניין אבל אני כבר ראיתי שכמו שכתוב יש גיליון פעם בחודשיים, אבל ביום הראשון של החודש שאחריו, בגלל שהיום יום שבת, אז אני מצפה שזה יגיע מחר
#9 · לפני 17 שנים
עלות של גיליון למנוים זה 20 ש"ח לאחד. ולא מנוים זה 24 ש"ח.

וכן למרות השירות כדאי להוציא גליון. אל תשכחו שאולי חודשיים זה הרבה זמן אבל כמה אירועים יכולים לקראת רק בחיל האויר בזמן של חודשיים כדי למלא חוברת שלמה...
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#10 · לפני 17 שנים
הייתי מנוי בביטאון חיל האוויר שנתיים. הסיבה שלפעמים הגליונות לא מגיעים היא שהדוורים לוקחים אותם לעצמם,אבל אם אני לא טועה אומרים את זה לביטאון חיל האוויר והם שולחים שוב.

הגיליון קצת מאכזב כי הוא מגיע רק כל חודשיים ויש בו חומר שכבר פורסם,אבל לפעמים נותנים מין מטוס להרכבה מנייר,או כל מיני חומרים מעניינים על מטוסים,שווה לעשות מנוי~!
#11 · לפני 17 שנים
איזה מין דברים מתפרסמים בזה?
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#12 · לפני 17 שנים
Yoavwein כתב/ה:איזה מין דברים מתפרסמים בזה?

יש מאמרים וכתבות על כל מיני אירועים שקרו בחיל האויר,על מה שוקרה "בשטח",כל מיני פעילויות וגם ראיונות על טייסים ומאמרים שהם כותבים. גיליון נחמד,כדאי לעשות מנוי כדי להתעדכן וללמוד קצת יותר על חיל האוויר.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.