djmid כתב/ה:IHOWK
יש מצב אתה עוזר לי למצוץ גרפיקה כזו מפאלקון?
יש ברשותי מחשב חזק
כ.מסך אסוסGT8800
פשוט... יש לך GF? אז תפתח את המאפיינים של הכרטיס מסך שלך ותעלה שם את רמת ה Anti-Aliasing, כמו כן גם את ה Anisotropic Filtering תעלה... אם יש לך שם אפשרויות כמו mip-map, Super-sampling וכאלה, כדאי שגם אותם תשים על איכות גבוהה... ואז אני מאמין שתראה כבר הבדל. כמובן ששום דבר לא בא בחינם והדברים האלה יעלו לך בביצועים, אבל לכרטיס GF 8800 לא צריכה להיות בעיה לסחוב את RV גם עם הגדרות של איכות מקסימלית. כמובן שאם אתה רוצה להיות יעיל יותר, אולי כדאי שתבדוק גם כמה סטים של דרייברים... כמו שאמרתי למעלה לעיתים דווקא דרייברים ישנים יותר מתאימים יותר לפאלקון מאשר האחרונים והמעודכנים... אבל זה לא מחייב ותלוי בסוג הכרטיס ובגרסת הדרייברים המדוברים, לכן אין דרך פשוטה למצוא חוץ מלנסות בעצמך...
לגבי ההתרסקויות שהוזכרו פה... אם מדובר בשטח ישראל בלבד, אז כן יכול מאוד להיות שיהיו התרסקויות... במיוחד בקמפיין שאני לא יודע כמה הוא תואם את ה data base... אי התאמות יכוליות להיות קטלניות ולגרום להתרסקויות מכל מיני סוגים... אתה יכול לנסות להעלות את ה crash log של ההתרסקות (אל תעלה את כל הקובץ, תמצא לפי תאריך ושעה התרסקות רלוונטית...) ואני אסתכל על זה, למרות שכרגע זה בטח לא רלוונטי ואין לי הרבה איך לעזור חוץ מלומר לך לחכות לגרסה הבאה... אבל לפחות ככה יש סיכוי שנדע איפה הבעיה...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200