109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון איראן לא תקבל את ה S-300?
דיון

איראן לא תקבל את ה S-300?

8 הודעות 2,271 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
http://news.walla.co.il/?w=/2/1358261

וואלה לא ידועים בדיוק שלהם בפרטים, אז אני אנסה לחפש כתבות נוספות בעניין.. אבל בזאת נתקלתי כרגע.. עלי אישית זה די מקל שהאיראנים לא יקבלו את זה.
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#4 · לפני 17 שנים
בחיים שלך אל תיקרא יותר באתר הזה.... מביא ידיעות לא קיימות.... סתם חארטה האתר הזה...
118...Big things are done secretly
#5 · לפני 17 שנים
אכן דבקה אתר שמשקר הרבה. אצלנו כבר ידוע שרוב הסיכויים שאם כתוב בדבקה משהוא אז האמת הפוכה. הם ממציאים המון שטויות.
יהונתן
#7 · לפני 17 שנים
כן אני יודע שדבקה נורא פרובוקטייבים וצודקים רק לעיתים רחוקות... לכן אני מתעלם מההשארות שלהם וקורא רק את העובדות, הם מפרסמים אירועים שלא מפורסמים במקומות אחרים... מהניתוח שלהם אני מתעלם. (אם חצי ממה שהם היו אומרים היה נכון, החיים שלנו היו נראים אחרת)

בכל מקרה, אפילו אם רוסיה לא תמכור לאיראן, היא יכולה למכור בעקיפין דרך בלרוסיה או פשוט דרך השוק השחור.
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#8 · לפני 17 שנים
כן אני יודע שדבקה נורא פרובוקטייבים וצודקים רק לעיתים רחוקות... לכן אני מתעלם מההשארות שלהם וקורא רק את העובדות, הם מפרסמים אירועים שלא מפורסמים במקומות אחרים... מהניתוח שלהם אני מתעלם. (אם חצי ממה שהם היו אומרים היה נכון, החיים שלנו היו נראים אחרת)

בכל מקרה, אפילו אם רוסיה לא תמכור לאיראן, היא יכולה למכור בעקיפין דרך בלרוסיה או פשוט דרך השוק השחור

או שהם פשוט משקרים, והם ממשכים למכור את S-300 בחשאי. כמו במלחמת ההתשה.
ויטלי
הטייס האוטומטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.