·
לפני 17 שנים
Tal-T כתב/ה:כאילו מה הם באמת יכולים לעשות החבורת אפסים האלה.
"סוריה לא תגיב אם ישראל תתקוף את איראן"
מה אתם כבר יכולים לעשות חבורת טיפשים.
קודם כל, אני לא בא לתת פה דעה או לנסות לשנות סדרי-עולם בהודעה אחת בפורום, אבל אני אולי אצליח להבהיר לך כמה דברים , כמו שמישהו אמר (מזל"ט 9) אז הנה :
הסורים יכולים לגרום לנו נזק רציני, ואולי בלתי-נסבל אפילו.
אתה זורק פה יותר מידי סיסמאות - סוריה, ישראל , - מי כל אלה? מי זה ישראל ?
ישראל זה בסוף , אבל ממש בסוף - אם תוריד את כל החרטא מסביב ותרד לעשייה - מי זה ישראל בכל הדיבורים על לחימה - אלה אנשים, בשר ודם - שנמצאים בשירות צבאי, מילואים / סדיר והם יושבים על הקו שמה בגבול- כאשר טנקים סורים מולם, חיל אוויר מולם - כוחות רבים עומדים מולם - עליהם אתה מדבר כשאתה אומר ישראל , אז תשקול מילים - כי ישראל לא בידיוק אם-כל המדינות שהיא יכולה לנצח במערכות צבאיות את כולם, על אף שזה כבר קרה, אין הבטחה שזה יחזור על עצמו (אותם הישגים בעבר).
תדע כלל אחד - ככל שתמעיט לדבר בסיסמאות (ישראל, סוריה) ותדבר יותר תאכלס על האנשים מאחורי הסיסמאות, תבין שאף סיסמא לא שווה את חיי אותו אדם שחוטף כדור , או פגז - בשביל אותם הסיסמאות , ובשביל בסופו של דבר - להיות זה שחוטף , אם צריך, כאשר רוצים להתקיף אותנו הישראלים . הם המגנים האמיתיים - ולהם אני בטוח, אין מאה פצצות אטום לרשותם בשימוש נגד הסורים בטווח קצר של פלישה סורית, וסביר להניח שחיל האוויר שלנו לא ימהר להשתמש בנשק אטומי . מאידך, אם המגנים שלנו, הם אותם החיילים בקו הגבול, שכמו שהסברתי כאן - במקרה של פלישה סורית יחטפו את הכדורים הראשונים, אז אם הם לא יוכלו לעמוד במתקפה הסורית, המגנים שלנו אבודים - ואז כבר לא יעזור שום אטום שלא ימהרו להשתמש בו בכל מצב.
ישראל היא ממש לא בלתי-מנוצחת, אבל יש אחד מלמעלה - שגורם לניסים, אז אנחנו רואים את זה כאילו שאנחנו מיסטר-כל-יכול, אם כל המדינות החזקות, בזמן ששחכנו מזמן את הערבים שעליה נוסדה המדינה.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי