130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון תצוגה אופטית לטייסי מסק''ר.
דיון

תצוגה אופטית לטייסי מסק''ר.

16 הודעות 3,331 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
שלום יש לי שאלה טייסי מסק''ר בחיל האוויר הישראלי הקסדה שלהם מובנת כך שהיא תצוגה אופטית?:
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#2 · לפני 20 שנים
יש תצוגה אופטית אך הקסדה אינה מובנת כמו זו.
אגב אל תגיד לי שזו קסדה אמריקאית כי לאנשי צוות האוויר של מערך המסק"ר בארה"ב וגם בארץ לא משתמשים בקסדה מובנת כזו אלא באחת אחרת.
שים לב שבקסדה שהבאת את תמונתה משתמשים בג'ורנאל,למשל במערך האפאצ'י שלנו משתמשים בפליר אך במערך הקוברה משתמשים בג'ורנאל וכך גם במערך הבלקהוק והיסעור.
Soft as a butterfly, stings like a bee
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#5 · לפני 20 שנים
בחה"א הישראלי (מערך הפתן/שרף לפחות) התצוגה היא עינית שיושבת על עין אחת, והיא בעצם נפרדת מהקסדה (אני אחפש תמונה כשאני יהיה בבית).
#8 · לפני 20 שנים
Eagle Driver כתב/ה:בחה"א הישראלי (מערך הפתן/שרף לפחות) התצוגה היא עינית שיושבת על עין אחת, והיא בעצם נפרדת מהקסדה (אני אחפש תמונה כשאני יהיה בבית).

זה גם במערך הקוברה כך אם אני זוכר נכון ותודה שהזכרת,שכחתי לציין זאת כי זה חשוב האמתי.
ועוז תודה על התמונה יש לי גם אחת,למעשה תמונה של קסדה ספציפית שצולמה על טייס מסק"ר בחה"א שלנו..בהזדמנות אעלה.
#9 · לפני 20 שנים
Sting935 כתב/ה:[quote="Eagle Driver"]בחה"א הישראלי (מערך הפתן/שרף לפחות) התצוגה היא עינית שיושבת על עין אחת, והיא בעצם נפרדת מהקסדה (אני אחפש תמונה כשאני יהיה בבית).

זה גם במערך הקוברה כך אם אני זוכר נכון ותודה שהזכרת,שכחתי לציין זאת כי זה חשוב האמתי.
ועוז תודה על התמונה יש לי גם אחת,למעשה תמונה של קסדה ספציפית שצולמה על טייס מסק"ר בחה"א שלנו..בהזדמנות אעלה.[/quote]

os זה הראשי תיבות של השם שלי, ובבקשה.
#10 · לפני 20 שנים
os כתב/ה:[quote="Sting935"][quote="Eagle Driver"]בחה"א הישראלי (מערך הפתן/שרף לפחות) התצוגה היא עינית שיושבת על עין אחת, והיא בעצם נפרדת מהקסדה (אני אחפש תמונה כשאני יהיה בבית).

ועוז תודה על התמונה יש לי גם אחת,למעשה תמונה של קסדה ספציפית שצולמה על טייס מסק"ר בחה"א שלנו..בהזדמנות אעלה.[/quote]

os זה הראשי תיבות של השם שלי, ובבקשה.[/quote]
אה אוקיי מצטער,אגב יהיה נחמד אם כל הקהילה כאן יירשמו את שמם הפרטי לפחות בחתימה כדי שנוכל לפנות אליהם כמו שצריך ולא תמיד לפי כינוי.
#11 · לפני 20 שנים
אבל לפעמים אי אפשר יש כאלו שבסיירות או בקורס טיס וזה יעבור על הבט''ש אז לפעמים אי אפשר עם אני לא טועה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#12 · לפני 20 שנים
THE_PILOT כתב/ה:אבל לפעמים אי אפשר יש כאלו שבסיירות או בקורס טיס וזה יעבור על הבט''ש אז לפעמים אי אפשר עם אני לא טועה.

שם פרטי לא עובר על שום בט"ש
וsting גם לי קוראים עמרי ובגיימר הכינוי שלי הוא LOBO
#13 · לפני 20 שנים
os כתב/ה:[quote="THE_PILOT"]אבל לפעמים אי אפשר יש כאלו שבסיירות או בקורס טיס וזה יעבור על הבט''ש אז לפעמים אי אפשר עם אני לא טועה.

שם פרטי לא עובר על שום בט"ש
וsting גם לי קוראים עמרי ובגיימר הכינוי שלי הוא LOBO[/quote]
חח סבבה אחי,וכמו שעומרי אמר זה לא עובר על בט"ש גם אם תציין את שם משפחתך.
#15 · לפני 20 שנים
THE_PILOT כתב/ה:או קי חברים שלום לכולם שמי בן .

שלום בן למרות שכאן זה כבר לא המקום,יהיה נחמד באמת אם אנשים ישימו את שמותיהם הפרטיים לפחות בחתימה כי זה נוח כל הזמן לפנות אל חברי הקהילה בכינוייהם.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.