49 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 מפת ישראל, מצב ראשוני
דיון

מפת ישראל, מצב ראשוני

14 הודעות 4,261 צפיות לפני 17 שנים
#3 · לפני 17 שנים
מגניב! מתי זה יוצא?
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#4 · לפני 17 שנים
Yoavwein כתב/ה:מגניב! מתי זה יוצא?

כשיהיה גמור.... 😛

אדם בשם בריאן בורי מהטייסת בה אני חבר בונה את המפה לבד כרגע...הוא כבר עובד עליה שלושה חודשים ויש עוד שלושה חודשים לפחות של עבודה. בנית מפה בסדר גודל שכזה אינה עניין של מה בכך וזה דורש הרבה זמן וסבלנות...אבל מפיקסל לפיקסל כוחנו עולה!

😂
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#5 · לפני 17 שנים
כל הכבוד!!!!!!!! סוף סוף מפה נורמלית לישראל ולא משהו שיעני מדמה את האיזור
אני מקווה שאיזור הצפון יהיה ממש ירוק......איזה יופי!
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#6 · לפני 17 שנים
מרשים ביותר.
כל הכבוד על ההשקעה.
עושה לי חשק לחזור לקמפיין 1948, רק שעכשיו ננווט על פי איילון D=

GJ!
#8 · לפני 17 שנים
Twister כתב/ה:וואו, כל הכבוד, נראה יפה מאוד לשלב ראשוני!

האם יש צורך בעזרה או מקורות מידע, מפות וכדו'? הקהילה הזאת זה מקום טוב לגייס אותה.

אני מקווה שבקרוב יגיע השלב שבו נתחיל "להציק" לקהילה פה בבקשות לתמונות משדות התעופה שלנו מ-48 וכדומה, או לדוגמא תמונות של עכו או נמל חיפה באותה תקופה...בריאן ואני אספנו כבר לא מעט חומר אבל אני משוכנע שלחברים פה יש עוד.
צריך לזכור אבל שלמנוע בנית המפה יש מגבלות שאי אפשר לעוקפן, למשל, אין אפשרות "לפסל" תוואים שנמצאים מתחת לגובה פני הים, כך שים המלח נמצא בגובה הים. גם מגוון האובייקטים והטקסטורות מוגבל יחסית וצריך גם לחשוב על "כובד" המפה בכדי שגם בעלי מחשבים לא אטומיים יוכלו להנות ממנה...

🙂
#10 · לפני 17 שנים
בקרוב יגיע השלב שבו נתחיל "להציק" לקהילה....

בריאן ואני אספנו....

מותר לשאול מי זה "אנחנו" ?
האם אתה מייצג איזו שהיא קבוצת מפתחים ?
איפה אתם טסים ?
האם אפשר למצוא אותכם בהיפר-לובי או טימספיק ?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#11 · לפני 17 שנים
כרגע "אנחנו" כוללים את בריאן ואותי. הוא בונה את המפה, כאמור. שנינו חברים פעילים ב BLITZPIGS.
אנו טסים בהייפרלובי או קישור ישיר ומשתמשים בשרת טים ספיק שלנו. בתקופה האחרונה טסים רק "חזירים" בודדים ובדרך כלל או בשרתים שלנו או באלו של FALLEN ANGELS. אני הישראלי היחיד שם כך ששעות הטיסה הן "אמריקאיות" (אחרי חצות שלנו).
אני בקשר עם אלון VIFF וביחד נתאם ברגע שהמפה תתקדם קצת (בריאן כרגע מנקה את ניזקי "אייק" שכן הוא חי בטקסס).

🙂
#12 · לפני 17 שנים
ואוו, כל הכבוד לכם... באמת הגיע הזמן לעשות משהו ישראלי מעבר לכל סקינים שקיימים כרגע.
אני מחכה בקוצר רוח ליום שבו נוכל לטוס כולם במפה הישראלית 😄
מפקד טייסת Virtual Israeli DogFighters
-=VIDF~Wain=-

iaf.wain@gmail.com
#14 · לפני 17 שנים
אין אפשרות "לפסל" תוואים שנמצאים מתחת לגובה פני הים, כך שים המלח נמצא בגובה הים

הייתה לי אותה בעיה עם מפת ישראל ב־AH1. "הפתרון" שמצאתי, זה לחתוך את האיזור לגובה 0 אבל, לסמן בנפרד את קו המים מיבשה, כך שהצורה של ים המלח נשמרת, ונוצרים שטחים גדולים ושטוחים שעליהם אפילו ניתן למקם שדה תעופה.

פה יש טיפה מידע על מה שהיה.

http://www.geocities.com/artyomtnk/kadesh/
טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.