116 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור הפעלת ILS בבואינג 757.
דיון

הפעלת ILS בבואינג 757.

7 הודעות 1,838 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אהלן חבר'ה.
קודם כל אני ממש מצטער שאני פותח פה נושא חדש שוב על ILS ,למרות הנושא בחשוב וכו' וכו'..
אני חדש בפורום הזה,אך ממש לא בסימולטור,יש לי וותק של כמה שנים טובותת בסימולטור,אני אוהב להטיס כל מטוס שיש,אוהב לטוס בכל שדה תעופה גדול שיש[במיוחד אם קניתי אותו או שיש לי קרדיטים בAES בשבילו] ועם כל זה,אני ממש לא יודע איך לנחות אוטומטית.
אני יודע ואוהב לנחות ידנית,וחלק גם אומרים לי שזה הכי טוב,אבל במזג האוויר רע.. טוב הבנתם כבר😛
אז למרות כל הסרטונים וכל ההסברים פשוט הכל לא ניכנס למוח והכל לא עובד.
הנה כמה דברים שאני יודע שבכל זאת איכשהו ניכנסו אחרי שעות של לימודים[ניקח לדוגמא את בואינג 757]:
אני מחפש קודם במפה את כל הפרטים על הILS,ואת מה שרששום אני שם בNAV1 ומפעיל אותו.
בו זמנית אני גם ניכנס לGPS ואני מניס את השדה תעופה בB עם החץ,אחר כך באפרוצ' אני בוחר את הILS או הVOR שאני רוצה,במיקרה של בן גוריון-ILS 12.
אחרי זה לוחץ על האפשרות הראשונה שיש באפרוצ',אקטיב או פיינל או משהו כזה וזהו,לפי מה שהבנתי.
שמגיעים לגובה של 3000 בערך אני מחליף לNAV,הAP לחוץ עם הAPR,והALT,נכון?
עכשיו,מפה? לא הולך כלוםS:

אני בהחלט ישמח למדריך קליל,שיעזור לי..
ואם באמת אני כבר לא יבין,אני ימשיך עם הידני,למרות שגם בא לי להתנסות קצת על הILS והנחיתות האוטומטיות..
#2 · לפני 17 שנים
בואינג 75757, שלום

אני ממליץ לך להירשם לאחד מבתי הספר לטיסה וירטואלים וללמוד שם קורס הגדר מכשירים, במידה ואינך מעוניין אתה יכול לקרוא את מדריך ששחר כתב בפורום ועזר להרבה אנשים שהיו באותה בעיה כמוך.

לינק למדריך של שחר: http://www.preflight.us/HE/ftopict-10786.html

מקווה שעזרתי
dani5003
#3 · לפני 17 שנים
אמרתי שכבר קראתי אותו והכל,ועדיין לא הבנתי,אולי בגלל שזה על ססנה ולא על בואינג,אם זה היה על בואינג זה היה הרבה יותר עוזר..
🙁
#4 · לפני 17 שנים
סתם לשאלה למדת מהבסיס על ססנה והתקדמת לאט לאטאו ישר קפצת לבואינג?
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#5 · לפני 17 שנים
למה לא לעשות את התהליך ידני ?
שים רדיאל 118 בכניסה למסלול 12 בנתב"ג ותדר 110.30,
פשוט שמור על הרדיאל ותקן לפי הSlope וה Glide.
זה ממש נחמד, הרבה יותר כיף מגישה אוטומטית.
#6 · לפני 17 שנים
bar_rodoy כתב/ה:סתם לשאלה למדת מהבסיס על ססנה והתקדמת לאט לאטאו ישר קפצת לבואינג?

למדתי המון זמן על ההסנה,עברתי ישר לאירבוס ובסוף לבואינג.
אל תידאג.
#7 · לפני 17 שנים
סבבה, אני יודע לעשות ILS ידנית, מקס הסביר למעלה איך לבצע אותה
Bar Rodoy
British Airways Virtual

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.