133 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים טייסת 108 העילית הפסקת פעילות הטייסת
דיון

הפסקת פעילות הטייסת

5 הודעות 66 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
חברי הטייסת,
לאור הפעילות המזערית בחודשיים האחרונים ואי העמידה שלנו ביעדים שהצבנו לעצמינו, החלטתי להפסיק את פעילות הטייסת במתכונת הנוכחית. לכל אחד היו את סיבותיו שלו ומגבלות שמנעו ביצוע פעילות שוטפת - ודיברנו על כך ארוכות. טבעי שהחיים האמיתיים יבואו קודם, ובראייתי ההמצב לא ישתנה בקרוב. הגענו לשיא לפני כחודשיים עם פרסום המבצע והסרטים אך מאז לא הצלחנו לשמור על הרף.

יש עוד המון פוטנציאל בחבורת האנשים שהיינו. יתכן מאוד והוא יתממש בנסיבות אחרות.
כולם אנשים רציניים ולהרגשתי נהנו לטוס ביחד. מבחינתי הפסקת המסגרת אינה אומרת הפסקת הטיסות, להפך. עוד נדבר וניפגש, על הקרקע ובשמי הסימולטורים.

האתר והמטה ישארו מקוונים.

תודה על ארבעת החודשים האחרונים,
איתי

[align=center][/align]
#2 · לפני 17 שנים
חבל, באמת חבל 🙁 , סופסוף מצאתי חבר'ה רציניים שנהניתי לטוס איתם בקהילה הישראלית המצומצמת ממילא.... מצער שהעילית הצטרפה בגורלה לגורל שאר טייסות הפאלקון שקמו ונפלו ברעש גדול.
הרגשתי מצוין איתכם והשוני בתפעול ביחס לקהילה האמריקאית/אירופית איתה טסתי השאיר לי טעם של עוד לאחר כל טיסה........ מקווה להמשיך ולטוס איתכם/חלקכם למרות כל האילוצים ואם לא אז לפחות להצטרף למסורת של מפגשי "על האש" (גם אצלי לאחר סיום ארגון הבית).
בכל מקרה אני חוזר לפעילות ככל הנראה במהלך סופ"ש הקרוב (בתלות בחיבור בזק).
אין לי ספק שעוד ניפגש ואולי העילית תקום מחדש !
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#3 · לפני 17 שנים
אוי כמה חבל!!! עד שהצלחתי סוף סוף לחזור לעולם הסימולטורים בזכות הטייסת.
מאוד מצער שכך נסגרת הטייסת, אני לא רוצה להישמע ביקורתי מידי אך אם רוצים להשאיר טייסת באויר כל טייס בטייסת צריך להקריב ולהחליט על סדרי עדיפויות. אני חושב שהטיסות שטסנו היו מדהימות למדתי המון ונהניתי אף יותר. מקווה שלמרות שהטייסת נסגרה נחזיק אותה אולי כטייסת מילואים שנוכל לתקשר ולטוס אחד עם השני.

עמית - אני עדיין לא מוותר על הקורס שלי איתך.... אך הוא יידחה לאחרי שאחזור מדרום אמריקה (19 לאוקטובר).

איתי - לדעתי בסיום הקיץ נוכל להיות לפחות 4-5 טייסים שיהיו מוכנים להקריב למען טיסה סדירה בטייסת. אני יודע שאני מוכן!
#4 · לפני 17 שנים
גם לי יש תחושה של החמצה. זה נכון שגם אני לא הייתי הכי זמין לאחרונה.
כנראה שהקארמה לא התחברה לנו טוב, כי כולנו לא היינו זמינים על מנת לאפשר פעילות מינימלית.
פניי אל העתיד בתקווה שהכוכבים יסתדרו בשבילנו שוב.

אני בכל מקרה זמין לטוס איתכם.
Peten
#5 · לפני 17 שנים
חברים,

הפלאפון שלי 057-8138911 זמין כל הזמן ואני אשמח לטוס עם כל אחד ואחד מכם בכל הזדמנות ובכל מסגרת. כמו שאמרתי אם לא תהינה הפתעות מחר אני חוזר לרשת וסופ"ש אני מתכנן קצת פעילות עם האמריקאים והאירופאים - כולכם מוזמנים.
מקווה לחזור לראות אותנו כמסגרת הקרוב.
C'ya in Vsky Soon ! 😉
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.