B Bloodbird מודרטור 161 פוסטים · LeoLand #1 · לפני 17 שנים אהא. [align=center][/align] [align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
s schredder מודרטור 69 הפטישים 1,316 פוסטים · דרום #2 · לפני 17 שנים בונא אחי... 'תה דפוק... ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
B Bloodbird מודרטור 161 פוסטים · LeoLand #3 · לפני 17 שנים ספר לי משהו שאני לא יודע. כמו כן, פמפ"ת בדרך אליך. [align=center][/align] [align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
s schredder מודרטור 69 הפטישים 1,316 פוסטים · דרום #4 · לפני 17 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
B Bloodbird מודרטור 161 פוסטים · LeoLand #5 · לפני 17 שנים כככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן [align=center][/align] [align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
B Bloodbird מודרטור 161 פוסטים · LeoLand #6 · לפני 17 שנים טוב, אולי... [align=center][/align] [align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #8 · לפני 17 שנים NECROPOST מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
B Bloodbird מודרטור 161 פוסטים · LeoLand #9 · לפני 17 שנים Hell yeah, biatchas. [align=center][/align] [align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
s schredder מודרטור 69 הפטישים 1,316 פוסטים · דרום #12 · לפני 14 שנים עוד כמה למאנייק ?! ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #13 · לפני 14 שנים טכנית כולנו פשוט עברנו למפקדה... מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
s schredder מודרטור 69 הפטישים 1,316 פוסטים · דרום #14 · לפני 14 שנים אמממ... יש כאן מישהו ?! נצר למורשת הפטישים ?! לאן נעלמו כולם ?! איך נפלו גיבורים ?! אני רוצה עוד טיסות רשת.... 😭 ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
B Bloodbird מודרטור 161 פוסטים · LeoLand #15 · לפני 13 שנים [שנה מאוחר יותר...] קיבלת. [align=center][/align] [align=center]מייק הוא הצדק.[/align]