57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס עזרה| לימוד פאלקון
דיון

עזרה| לימוד פאלקון

8 הודעות 1,879 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
טוב, אני התחלתי ללמוד לא מזמן את פאלקון, והיום כבר הצלחתי להתניע, להמריא, להפציץ, ולנחות בלי שום עזרה, אני יודע לנעול טילים ופצצות[לא מונחות, אבל אני מניח שזה אותו עיקרון לא?]
עכשיו השאלה שלי היא, חוץ מתדלוק אוירי, לפני שארצה להצטרף לטייסת יש עוד משו שעליי ללמוד? ואני אוכל ללמוד אותו תוך כדי טיסה\דרך הטייסת או שחייב עם המדריך?

יום טוב ותודה.
יהונתן
#2 · לפני 17 שנים
צר לי, אבל חסר לך עוד מידע, אני מציע לך לקרוא את מדריך הפאלקון SP3
#4 · לפני 17 שנים
זה שם המדריך הבסיסי שיש כשקונים את פאלקון. הוא נמצא עצלך באחת מהתיקיות בקובץ הראשי של המשחק. הוא מאוד ארוך, אבל הוא יכין אותך היטב להכל. אבל הוא באנגלית. אז אתה יכול גם להוריד מהאתר פה את המדריך הישראלי.
#7 · לפני 17 שנים
זה לא משנה כל כך אם זה המדריך של SP3 או של AF. אני אישית אוהב את זה שבא עם פאלקון המקורי הוא ממש טוב לדעתי. הכל זה F16

המלצה שלי
תתחיל קמפיין קוריאה או בלקאן על רמת קושי קלה וקח משימות שאתה יודע אותן. אל תשכח לטוס על רמת קושי בסימולטור ACE. את הקמפיין שים על משהו קל סטייל ROCKIE ותתחיל. זו הדרך הטובה ביותר ללמוד. כשיהייו שאלות ספציפיות נוכל לענות כאשר אתה שואל שאלות באוויר יענו לך באוויר.

בהצלחה!
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 17 שנים
זה, למען האמת, מה שעשיתי עד עכשיו, והצלחתי כבר משימה אחת מההתנעה ועד לנחיתה[למרות שהייתה לי פגיעה במטוס אז לא הצלחתי כמו שצריך ועשיתי נחיתה משוגעת, אבל העיקר שהצלחתי..]
מה שכן עוד לא הצלחתי תדלוק אוירי, אבל אני מתרגל את זה...
אבל כמו ששאלתי כבר את עדי במקום אחר, חוץ מהכמה עמודים של הדברים המעשיים, ה177 הראשונים, יש עוד שאני צריך ללמוד או שכל השאר אפשר דרך טיסה וזהו?
ואם יש עוד משו כמו המדריך ICP וכאלה, אפשר לקבל אותו?
ומה הן הדרישות להתקבל לטייסות בד"כ?
יהונתן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.