53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 S-300
דיון

S-300

18 הודעות 3,431 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
מישהו הצליח לחסל את ההגנה S-300 . כל פעם שאני מנסה הוא מוריד אותי צ'יק צ'ק בכל מיני גבהים גם נמוך מאד וגם בגובה רב.

מישהו הצליח? איך?
#2 · לפני 17 שנים
אפשרי , לבד מאוד קשה ולכן כמעט תמיד עדיף להתשמש בבן זוג ... בכל מקרה , כשאתה לבד , תנסה להתחבאות מאחורי הרים וגבעות כשמשוגר עליך טיל ורק ככה להתקרב לאט לאט...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 17 שנים
לטוס בגובה נמוך מאוד, לזהות שיגור שלו בעזרת פדלוק, לשים אותו על הבים, להנמיך עוד יותר, משבשים ותוכנית ל"א בהתאם.
#4 · לפני 17 שנים
איכ פאדלוק השתגעת?! ככה לחנך דור חדש של טייסים?!

תיקון :

להעזר בשתי העינים הנפלאות שאלוהים יצר לך ולווינגמן שלך כדי לזהות שיגור ולפעול בהתאם... לשים על הבים (משמע שעה 6/9) לא יעזור מכיוון שה S300 קצת יותר משוכללת (לא זוכר בדיוק איך כמה ולמה .. אבל זה קשור ל doppler )
כנ"ל לגבי משבש .
לא שהם לא יועילו , פשוט אסור בשום אופן לסמוך עליהם.
תן מוצים ומשבש , וברמת העקרון תטוס להר הכי קרוב שאתה רואה ותתחבא מאחוריו.

!No Shnizel?No B&Z
#5 · לפני 17 שנים
משבשים? ול"א ? איך אני מכוון אותם? אם אפשר בבקשה בפירוט.
#6 · לפני 17 שנים
משבש - הכי בסיסי שיכול להיות (לפחות בפאלקון) לחיצה על J .

לגבי הל"א , תחפש במדריך של הפאלקון או פה , לגבי EWS וכל מה שזה נוגע אליו.
ברמת העקרון , אני חושב שאפיק התכוון לנורים מוצים , ככה שלסיטואציה שתיארת , תכנית 1 תעשה את העבודה.

!No Shnizel?No B&Z
#7 · לפני 17 שנים
אתה צריך משהו כזה...

😉

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#11 · לפני 17 שנים
אגב יוני,
HARM לא אמור להיות יעיל מול S-300PMU (אמור להיות אפקטיבי במידת מה מול S300)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#12 · לפני 17 שנים
uri_ba כתב/ה:אגב יוני,
HARM לא אמור להיות יעיל מול S-300PMU (אמור להיות אפקטיבי במידת מה מול S300)

מממ... לא יודע... לא ירדתי לפרטים כאלו.

מצד שני התמונה למעלה בכלל לא קשורה ליכולת גילוי של ה HARM... מדובר במוד Pre Briefed שאמור לנעול על מטרות שמיקומן ידוע מראש ללא קשר למצב פעולת מכ"מ המטרה... למעשה הצלחתי להשמיד במוד הזה מכ"מ של SA-10 מכמעט 50NM... זו לא המצאה שלי וזה בנוי פחות או יותר כמו שמצויין במדריך ה MLU וה Dash-34 של ה F-16... פחות או יותר כי עדיין אין אפשרות להשתמש ב table ע"מ לקבוע אלו מטרות ניתנות לגילוי ונעילה (במציאות ל HARM יש אפשרות לגלות רק סוגי מכ"מ שנקבעו לו מראש ע"י DTC או משהו אקוויולנטי... כרגע עדיין אין אפשרות לדמות DTC כזה...)

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 17 שנים
כל כך יפה.........................כל כך נקי............................... 🙄

תוציאו כבר את ה-ff5 הזה!

הממת אותי עם התמונה הזו..........אולי תתן עוד כמה 🙄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.