58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור איך לבצע TAXI נכון?
דיון

איך לבצע TAXI נכון?

6 הודעות 1,760 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אהלן,
רציתי לדעת איך אני נוסע למסלול ההמראה או לשער או כל מקרה אחר, בצורה הנכונה-
1. באיזו מהירות לעשות זאת?
2. איך לשמור על המהירות?
קורה למשל שאני מעלה ב-F3 את המצערת כשאני חונה כדי להתחיל לזוז והוא לא זז ולא זז עד שמתישהו מתחיל לזוז אבל מגביר יותר מדי ואני עושה טקסי במהירות של 30קשר, ואני מוריד לו ממש קצת והוא מאט ונעצר במקום להנמיך מהירות.

תודה רבה.
#2 · לפני 17 שנים
בעיקרון הTAXI בישורת זה מהירות של 20 קשר אני שומר על המהירות על הזאת על ידי משחק במצטערת.... ככה אני מווסת את המהירות אם היא גבוה מידיי או נמוכה מידיי....

מעל המקש TAB יש לך את המקש הזה "~" תלחץ עליו שמה אתה מדבר עם מגדל הפיקוח לקראת ההמראה לאחר קבלת מיספר מסלול שאליו אתה אמור לגשת ואת הדרך אותה אתה אמור לעשות יש לך אפשרות שיהיו לך חצים סגולים מסומנים על מסלול הTAXI וככה אתה בידיוק לאן לפנות על מנת להגיע למסלול הנכון...

אתה המטוס אתה מנווט עם החצים כמובן ברגע שאתה רוצה שהמטוס ימשיך במסלול ישר אתה יכול לכבות את ה NUM LOCK שיש במקלדת וללחוץ על המקש 5 בצד ימין של המקלדת זה בעצם מישר לך את כל ההגיים של המטוס...
ככה תעשה גם לקראת ההמראה תתישר במסלול ותלחץ על המקש "5" על מנת לוודאות ישירת הגיים שהמטוס לא יסטה לך בזמן המראה . לא בריא =]

תלחץ F4 תן למנועים להתייצב בטורים הגבוהים ביותר שהם יכולים להגיע ושחרר ברקסים בצורה כזאת תעשה את ההמראה הקצרה והבטוחה ביותר!

מקווה שעזרתי
#3 · לפני 17 שנים
[quote="dudu002"]בעיקרון הTAXI בישורת זה מהירות של 20 קשר אני שומר על המהירות על הזאת על ידי משחק במצטערת.... quote]

חחחחחחחחחחחחחחחח מצטערת הרגת אותי

4X-ELD

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.