·
לפני 17 שנים
טוב לאחר מספר נסיונות חקירות וחפירות החלטתי לעבור ל OF
כבר חודש שאני טס או יותר נכון מנסה לטוס בו אבל ישנם מספר דברים ממש ממש מעצבנים
1.אני אמור להתחיל להסיע כאשר הINS שלי עומד על 8.1 נכון?
מדוע הבקר מתחיל להציק לי שאני יסיע ושאני מפריע לתנוע כאשר הINS לא הספיק להגיע עוד ל 2? מה שהכי מעצבן שבמידה ואתה לא מקשיב לו מספר דקות המשחק פשוט זורק אותך מהמשימה.
2.חוסר תקסטאורות ישראליות כאשר מסתכלים מהתא טייס לכיוון הכנף
הבנתי שזה משהו שלא ניתן לתיקון.
3.כיצד ניתן לדעת באיזה מסלול אני אמור להמריא?
אצלי עדעכשיו זה עבר בניסוי ותהיה.
4.בתהליך ההמראה בRAMP כאשר אני שם מצערת על מינימום ולוחץ על לחצן הדלקת המנוע אני אמור לצפות שיעלה ל 20 סל"ד ברגע הזה לעביר מצערת ל IDLE ואז ללחוץ על הצופציק בצד שמאל שיקפיץ לי את הסל"ד ל70 נכון?
מדוע הוא מבצע את כל זה אוטומטי?אני רק מפעיל את לחיץ המנוע והוא עולה לאט לאט ל70 על דעת עצמו
5.כאשר אני בוחר בקוריאה ומנסה לטוס משימת אימון המשחק מעיף אותי ואומר לי שביצע פעולה לא חוקית
בשאר המשחק זה לא קורא בכלל
6.מדוע כאשר אני רוצה לצאת מקמפיין שעשיתי (נגיד אני נמצא בחלון המפה של הקמפיין ורוצה לחזור לרשימת הקמפיינים) המשחק פשוט קופא לאיזה 5 דקות ומשתחרר על דעת עצמו
7.ישנה רשימה שמתארת מה עלי לעשות כאשר הפקח אומר לי משהו?
HOLD SHORT הבנתי לבד בשלב מסויים שזה להמשיך אבל ישנם עוד מספר דברים
8.אחרון חביב 🙂
ישנו איזה תצלום אוויר של כל המסלול ששם אוכל לראות מה זה ואיזה כיוון נמצא כל מסלול ודרך ההסעה אליו?
כבר סיפרתי שאני לרוב טועה בכייון לא?
ישנו איזה פא"צ או משהו שאולי יתקן לי את העניין הזה?
כרגע מותקן לי FLACON 4 מקורי ועליו OF ושטח ישראל
עלי להוסיף עוד משהו?
כבר חודש שאני טס או יותר נכון מנסה לטוס בו אבל ישנם מספר דברים ממש ממש מעצבנים
1.אני אמור להתחיל להסיע כאשר הINS שלי עומד על 8.1 נכון?
מדוע הבקר מתחיל להציק לי שאני יסיע ושאני מפריע לתנוע כאשר הINS לא הספיק להגיע עוד ל 2? מה שהכי מעצבן שבמידה ואתה לא מקשיב לו מספר דקות המשחק פשוט זורק אותך מהמשימה.
2.חוסר תקסטאורות ישראליות כאשר מסתכלים מהתא טייס לכיוון הכנף
הבנתי שזה משהו שלא ניתן לתיקון.
3.כיצד ניתן לדעת באיזה מסלול אני אמור להמריא?
אצלי עדעכשיו זה עבר בניסוי ותהיה.
4.בתהליך ההמראה בRAMP כאשר אני שם מצערת על מינימום ולוחץ על לחצן הדלקת המנוע אני אמור לצפות שיעלה ל 20 סל"ד ברגע הזה לעביר מצערת ל IDLE ואז ללחוץ על הצופציק בצד שמאל שיקפיץ לי את הסל"ד ל70 נכון?
מדוע הוא מבצע את כל זה אוטומטי?אני רק מפעיל את לחיץ המנוע והוא עולה לאט לאט ל70 על דעת עצמו
5.כאשר אני בוחר בקוריאה ומנסה לטוס משימת אימון המשחק מעיף אותי ואומר לי שביצע פעולה לא חוקית
בשאר המשחק זה לא קורא בכלל
6.מדוע כאשר אני רוצה לצאת מקמפיין שעשיתי (נגיד אני נמצא בחלון המפה של הקמפיין ורוצה לחזור לרשימת הקמפיינים) המשחק פשוט קופא לאיזה 5 דקות ומשתחרר על דעת עצמו
7.ישנה רשימה שמתארת מה עלי לעשות כאשר הפקח אומר לי משהו?
HOLD SHORT הבנתי לבד בשלב מסויים שזה להמשיך אבל ישנם עוד מספר דברים
8.אחרון חביב 🙂
ישנו איזה תצלום אוויר של כל המסלול ששם אוכל לראות מה זה ואיזה כיוון נמצא כל מסלול ודרך ההסעה אליו?
כבר סיפרתי שאני לרוב טועה בכייון לא?
ישנו איזה פא"צ או משהו שאולי יתקן לי את העניין הזה?
כרגע מותקן לי FLACON 4 מקורי ועליו OF ושטח ישראל
עלי להוסיף עוד משהו?